Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τη βύθισε με δύο τορπίλες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τη βύθισε με δύο τορπίλες!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βιγιαρεάλ 2-1 τη Βαλένθια που δεν εννοεί να σηκώσει κεφάλι αγωνιστικά - Μεγαλο διπλό στη Σεβίλλη η Σοσιεδάδ, 3-0 την Μπέτις

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Βιγιαρεάλ! Τα «κίτρινα υποβρύχια» νίκησαν 2-1 την Βαλένθια.  Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 6’ ο Πάκο Αλκάθερ εύστοχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1. Οι «νυχτερίδες» αντέδρασαν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έκαναν φάσεις και στο 37’ ο Γκουέδες πέτυχε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Η Βιγιαρεάλ έπαιξε πιο επιθετικά και είχε αρκετές ευκαιρίες. Στο 69’ ο Παρέχο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του. Στην συνέχεια είχαν εύκολο έργο, αφού δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα απέναντι σε μία Βαλένθια, που έμεινε από δυνάμεις. Έτσι, πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βάσκικος περίπατος

Ωραίο θέαμα και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η Μπέτις ηττήθηκε με 0-3 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Δεν υπήρχαν φάσεις και η μπάλα παιζόταν κυρίως στο κέντρο. Οι Βάσκοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σε ένα κομβικό σημείο. Στο 43’ ο Πόρτου έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σοσιεδάδ ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό της. Πήρε την κατοχή και προσπάθησε να απειλήσει. Έκανε φάσεις και θα μπορούσε να είχε διευρύνει την διαφορά της. Στο 74’ ο Ογιαρθάμπαλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του. Ενώ στο 88’ ο Γιανουζάι σημείωσε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-0 την Λεβάντε (Μπερένγκερ 68’, Ινιάκι Γουίλιαμς 79’). Η Εϊμπάρ ήρθε ισόπαλη στο 0-0 με την Οσασούνα. Η Αλαβές ηττήθηκε με 0-2 από την Έλτσε (Μίγια 39’, Μορέντε 86’). Ενώ, Ουέσκα και Βαγιαδολίδ έμειναν ισόπαλες στο 2-2 (Μιρ 52’, Ραμίρεζ 56’ – Γκονζάλεζ 35’, Ρούμπιο 51’ (πεν)).

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις