Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: Πώς κατάφερε και πήρε τον ρόλο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: Πώς κατάφερε και πήρε τον ρόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάρον Στόουν - Βασικό Ένστικτο: Η Σάρον Στόουν, παραδέχεται ότι είχε σχέδιο για να πάρει το ρόλο που την καθιέρωσε στο Χόλιγουντ

18.10.2020 | 11:52

Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: Όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, το Βασικό Ένστικτο αποτέλεσε κομβικό σημείο για την καριέρα της Σάρον Στόουν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη σκηνή, στην οποία η χολιγουντιανή σταρ κάνει σταυροπόδι χωρίς να φοράει εσώρουχο και η οποία την ανέδειξε ως το απόλυτο sex symbol; Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι η Σάρον Στόουν είχε καταστρώσει στρατηγική για να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο… Σε συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή της Drew Barrymore εξομολογήθηκε ότι πριν της κάνουν αυτή την πρόταση, η ίδια είχε προετοιμάσει το έδαφος.

Πώς το έκανε αυτό; Κάνοντας μια φωτογράφιση που την έκανε να ξεχωρίσει. Λίγο καιρό πριν πάρει τον ρόλο στο Βασικό Ένστικτο, η Στόουν δέχτηκε μια πρόταση για μια φωτογράφηση. Όχι μια απλή φωτογράφηση αλλά στο Playboy. Εκείνη κατάλαβε τότε ότι αυτή η φωτογράφηση θα την βοηθούσε να πάρει τον ρόλο και έτσι το έκανε: “Ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω τον ρόλο. Φωτογραφήθηκα στο playboy για να πάρω τον ρόλο στην ταινία. Και μάλιστα δεν είχα ιδέα για την επιτυχία που θα ακολουθούσε”.

Δείτε ακόμη
Συγκλονιστική, σα να μην άλλαξε τίποτα: Η Σάρον Στόουν στα 61 της, κάνει το θρυλικό σταυροπόδι
Εντυπωσιακή η Σάρον Στόουν – Ποζάρει στα 62 της με μπικίνι, χωρίς φίλτρα
Σάρον Στόουν: Mετά το εγκεφαλικό, έμαθα να εκτιμώ τον εαυτό μου
Exit mobile version