Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: ΜΠΑΤΣελόνα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: ΜΠΑΤΣελόνα!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Χετάφε ταπείνωσε τους “μπλαουγκράνα” 1-0 - Η Γρανάδα με παίκτη παραπάνω πήρε μεγάλο τρίποντο 1-0 τη Σεβίλλη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Χετάφε! Οι Μαδριλένοι νίκησαν 1-0 την Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι Καταλανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο, όμως αναλώθηκαν σε μία ανούσια κατοχή. Δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις και δεν απείλησαν την Χετάφε, που είχε κλειστεί πίσω. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 56’ η Χετάφε κέρδισε πέναλτι και ο Χάιμε Μάτα έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, η Χετάφε πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Γρανάδα κεφαλαιοποίησε τον παίκτη παραπάνω

Ωραίο θέαμα στο «Νουέβο Λος Καρμένες»! Η Γρανάδα επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης. Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό. Υπήρχε αρκετή ένταση και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί κάποιο γκολ. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους φιλοξενούμενους, αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έμειναν με 10 παίχτες, χάρη στην αποβολή του Τζόρνταν. Στο β’ μέρος η Γρανάδα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και πίεσε την Σεβίλλη. Έκανε αρκετές φάσεις και κυνήγησε το γκολ. Το πέτυχε στο τέλος. Στο 82’ ο Χερέρα έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 2-0  την Θέλτα εκτός έδρας (Σουάρεζ 6’, Καράσκο 95’). Ενώ, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 0-1 από την Καντίθ (Λοζάνο 16’).

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις