Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Νέα φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Νέα φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους

Γιος Μητσοτάκη - Έβρος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα επισκέφθηκαν τον γιο τους Κωνσταντίνο στη μονάδα που υπηρετεί – Δείτε τη φωτογραφία

Γιος Μητσοτάκη – Έβρος: Τον γιο τους, Κωνσταντίνο, επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, που βρίσκονται στον Έβρο για επίσκεψη. Η τελευταία φωτογραφία ελήφθη στη μονάδα που υπηρετεί ως φαντάρος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη. Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι ο γιος του «θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο».

Χθες, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον γιο του εκτός στρατοπέδου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Σαμοθράκη. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον γιό του και τις «σειρές» του.

Περήφανος πατέρας

Στον γιο του αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και στη συνάντηση που είχε με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως το πρωί του Σαββάτου επισημαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Μετά τη συνάντηση με τον μητροπολίτη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γιο του στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Δείτε ακόμη
Μητσοτάκης από Σαμοθράκη: Πρώτο μας μέλημα είναι η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας
Ο Μητσοτάκης ποζάρει με τον γιο του και τις #Σειρούλες
“Ευχαριστούμε πρωθυπουργέ” – Στον Έβρο ο Μητσοτάκης, επιθεώρηση των έργων στον φράχτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις