Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Μια… μυστήρια πόρτα
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Μια… μυστήρια πόρτα

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Σε έρευνα που έγινε, στο σπίτι εντοπίσθηκε «κρυφός χώρος υδροπονικής καλλιέργειας και αποθήκευσης κάνναβης, κρυμμένος πίσω από ειδικά διαμορφωμένη βιβλιοθήκη που λειτουργούσε ως μυστική είσοδος και άνοιγε με κλειδί».

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Μια βιβλιοθήκη με πλούσια συλλογή βιβλίων, ήταν απλά η βιτρίνα για να μην υποπτευθεί ποτέ κανείς τι θα μπορούσε να κρύβει πίσω της. Οι αστυνομικοί, όμως, της Ασφάλειας Νάουσας «διάβασαν» το μυστικό των βιβλίων και αντελήφθησαν ότι δεν ήταν παρά μία πόρτα η οποία άνοιγε και έκλεινε με κλειδί  και που όταν την περνούσε κάποιος βρισκόταν σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης! Όλα αυτά σε σπίτι στην περιοχή της Ημαθίας, όπου συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε έρευνα που έγινε, στο σπίτι εντοπίσθηκε «κρυφός χώρος υδροπονικής καλλιέργειας και αποθήκευσης κάνναβης, κρυμμένος πίσω από ειδικά διαμορφωμένη βιβλιοθήκη που λειτουργούσε ως μυστική είσοδος και άνοιγε με κλειδί». Μέσα στο χώρο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά δοχεία με την μέθοδο της υδροπονίας, γυάλινα δοχεία με ποσότητες κάνναβης βάρους 246,2 γραμμαρίων και πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (λαμπτήρες, αφυγραντήρας κ.α.). Ωστόσο και στην Αρτέμιδα της Αττικής, εντοπίσθηκε, ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρτέμιδα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Δίωξης, ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή-διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση. Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβη, και στην περαιτέρω διακίνηση των συγκομισθεισών ποσοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, καθώς εντοπίστηκε εντός διώροφης οικίας να καλλιεργεί 245 δενδρύλλια κάνναβης.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο  συνεργοί του.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

245 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ύψους από 10 έως 150 εκατοστά του μέτρου, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις