Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Ελαραμπίστηκε!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Ελαραμπίστηκε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός 4-0 τον Ατρόμητο που έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο

17.10.2020 | 22:45

Σούπερ Λιγκ5η αγωνιστική: Ξεμούδιασε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησε 4-0 τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ανεβάσουν στροφές και να απειλήσουν τους αντιπάλους τους, κάνοντας ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη, ο Ατρόμητος κλείστηκε πίσω και θέλησε να προστατέψει την εστία του.

Μάλιστα, στο 30’ o Ατρόμητος έμεινε με 10 παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Μάτιτς για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαρά. Έπειτα οι Περιστεριώτες έπαιξαν ακόμα πιο αμυντικά, έχοντας πίσω από την μπάλα όλους τους τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ξύπνησε. Ανέβασε τον ρυθμό του κατακόρυφα και κυριάρχησε. Άνοιξε αμέσως το σκορ, αφού στο 51’ ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0. Ενώ, μερικά λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χασάν (65’) έπειτα από λάθος των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια το ματς ήταν ένας «ερυθρόλευκος» μονόλογος. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές ευκαιρίες και πίεσαν τον Ατρόμητο. Στο 82’ ο Ελ Αραμπί με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ τρικ, σημειώνοντας το τελικό 4-0. Έτσι, ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί 51’,82’,87’, Χασάν 65’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μάτιτς 30’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Δημήτριος Μαυρουδής (Ηρακλείου), Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών), VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (Μπουχαλάκης 76’), Καμαρά, Μασούρας (Ελ Αραμπί 40’), Φορτούνης (Ραντζέλοβιτς 69’), Βαλμπουενά (Λοβέρα 70’), Χασάν (Σουντανί 76’).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Σάλομον (Γκαλβάο 69’), Χαρίσης (Χριστοδουλόπουλος 61’), Κιβρακίδης (Ούμπιδες 69’), Μουνίθ, (Μπουσουλάτζιτς 35’) Νάτσος, Μάτιτς, Κωτσόπουλος (Ενσικουλού 61’).

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ
Exit mobile version