The Bachelor spoiler αποχώρηση (16/10): Ποια παίκτρια δεν θα πάρει τριαντάφυλλο

LIFESTYLE

The Bachelor spoiler αποχώρηση (16/10): Ποια παίκτρια δεν θα πάρει τριαντάφυλλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

The Bachelor spoiler αποχώρηση (16/10): Ποια παίκτρια που δεν θα πάρει τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

16.10.2020 | 15:49

The Bachelor spoiler αποχώρηση (16/10): Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του reality «The Bachelor», κυρίως για την ηλικία της, είναι η 38χρονη τραγουδίστρια, Έλενα Μπάση που αποχωρεί τελικώς από το παιχνίδι. Η Έλενα με την ωριμότητα της και την εμπειρία της λόγω ηλικίας, δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου με αποτέλεσμα να είναι αυτή η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα από το reality.

Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε», καταλυτικό ρόλο για την απόφαση αυτή έπαιξε ότι τις τελευταίες μέρες η Έλενα ένιωθε περιθωριοποιημένη καθώς ο Παναγιώτης δεν της είχε ζητήσει να βγουν κάποιο ατομικό ραντεβού. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι η Έλενα Μπάση έχει φύγει ήδη από το «The Bachelor» και βρίσκεται στην Αμερική.

Αποχώρηση έκπληξη

Μια ανατροπή επεφύλαξε το χθεσινό επεισόδιο tου “The Βachelor”. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ένα διπλό ραντεβού με την Μαριεύη και την Μαγδαληνή. Τα δύο κορίτσια ήρθαν κοντά με τον περιζήτητο εργένη, καθώς οι τρεις τους πήγανε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Η Μαριεύη και η Μαγδαληνή πέρασαν αρκετά καλά με τον Παναγιώτη δείχνοντας και οι δύο τις ικανότητες τους στο ψάρεμα. Όμως, αυτό που δεν γνώριζαν τα κορίτσια, ήταν ότι στο τέλος του ραντεβού μία από τις δύο θα αποχωρούσε. Τελικά ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στην Μαριεύη ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Exit mobile version