Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρένια Λουϊζίδου ριάλιτι: Το «ξέσπασμα» της ηθοποιού
LIFESTYLE

Ρένια Λουϊζίδου ριάλιτι: Το «ξέσπασμα» της ηθοποιού

Ρένια Λουϊζίδου ριάλιτι: «Πραγματικά, ήλπιζα ότι στο 2020 θα ήταν κάτι που θα μας είχε εγκαταλείψει», εξομολογείται η αγαπημένη ηθοποιός

Ρένια Λουϊζίδου ριάλιτι: Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open μίλησε η Ρένια Λουϊζίδου από το σετ του «Καφέ της Χαράς» όπου γυρίζονται τα επεισόδια τα οποία θα δούμε στα τέλη Νοεμβρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται την Χαρά η οποία επιστρέφει για τα καλά στο Κολοκοτρωνίτσι δήλωσε άγνοια για την τροπή που θα πάρει η σχέση της με τον Πώποτα, επισημαίνοντας πως «και να ήξερα δεν θα σας έλεγα». Στη συνέχεια ερωτηθείσα για τα ριάλιτι που παίζουν στην τηλεόραση, η Ρένια Λουϊζίδου απαντά:

«Πραγματικά, ήλπιζα ότι στο 2020 θα ήταν κάτι που θα μας είχε εγκαταλείψει. Μου φαίνονται βαρετά, αδιανόητο να κάτσω 3 ώρες να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν, να μαλώνουν, να ξύνονται στους καναπέδες». Όσον αφορά στο Bachelor η Ρένια Λουϊζίδου «ξεσπάθωσε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με στενοχωρεί που σκοτώνονται μαλλί με μαλλί γυναίκες για να βρουν τον γαμπρό. Πραγματικά, ήλπιζα ότι στο 2020 θα ήταν κάτι που θα μας είχε εγκαταλείψει. Δεν είμαστε αυτό οι γυναίκες, δεν μας αξίζει, δεν μας αντιπροσωπεύει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις