Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ εκλογές 2020: Έτρεξαν… σάλια μπροστά στην κάμερα
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ εκλογές 2020: Έτρεξαν… σάλια μπροστά στην κάμερα

Τραμπ εκλογές 2020: Άγνωστο παραμένει εάν υπήρξε σκηνή ζηλοτυπίας απο την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Τραμπ εκλογές 2020: Μια έκπληξή περίμενε τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια εκδήλωσης σε ανοικτό χώρο στο Μαϊάμι που αναμεταδιδόταν απευθείας από το NBC. Μια εκ των ψηφοφόρων που κλήθηκε να απευθύνει ερώτηση στον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο άρχισε να τον… φλερτάρει. «Είστε πολύ όμορφος όταν χαμογελάτε» είπε στον Τραμπ και εκείνος κολακευμένος δεν της χάλασε χατίρι και τις έριξε ένα χαμόγελο, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Άγνωστο παραμένει εάν υπήρξε σκηνή ζηλοτυπίας απο την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ. Η εκδήλωση ήταν σαν μια έμμεση αναμέτρηση Τραμπ-Μπαιντεν στο λεγόμενο prime-time της αμερικανικής τηλεόρασης, την ώρα της υψηλής τηλεθέασης, αντί του δεύτερου ντιμπέιτ των υποψήφιων για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, που ακυρώθηκε, καθώς την ίδια ώρα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έδινε συνέντευξη στο ABC.

Έξω φρενών οι Ρεπουμπλικανοί με την Σαβάνα Γκάθρι του NBC

Στον αντίποδα, η Σαβάνα Γκάθρι του NBC έγινε σήμερα… trend, λόγω σχολίου στον Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που αντικατέστησε το δεύτερο ντιμπέιτ απέναντι στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος την ίδια ώρα έδωσε συνέντευξη στο ABC. O λόγος της «έκρηξης» των Ρεπουμπλικανών ήταν το σχόλιο της Γκάθρι προς τον Τραμπ για το γεγονός ότι πολλές φορές κάνει retweet θεωρίες από υποστηρικτές της ομάδας QAnon. “Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτούς” είπε ο Τραμπ, “εκτός από το ότι είναι κατά της παιδοφιλίας”, με την Γκάθρι να τον πιέζει λέγοντάς του «μα τους ξέρετε». «Δεν τους ξέρω» επέμεινε ο Τραμπ αν και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει tweet με μια θεωρία της ομάδας ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «κατασκεύασε» τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο γιατί το έκανε αυτό ο Τραμπ απάντησε ότι «το μόνο που έκανα ήταν να μοιραστώ την άποψη κάποιου». «Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε ο τρελός θείος που μπορεί να κάνει retweet το οτιδήποτε» απάντησε έντονα η Γκάθρι. Αυτή, πάντως, δεν ήταν η μοναδική στιγμή έντασης ανάμεσα στον Τραμπ και τη δημοσιογράφο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα αν είχε υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν αρκούμενος μόνο στο «μπορεί να το έκανα, μπορεί και όχι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις