Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – προπονητής: Μπόλονι από Δευτέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – προπονητής: Μπόλονι από Δευτέρα

Παναθηναϊκός - προπονητής: Ο Ρουμάνος τεχνικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως αναλαμβάνει για 1,5 χρόνο - “Με πολλή δουλειά τα αποτελέσματα θα έρθουν”

Παναθηναϊκόςπροπονητής: Έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπολόνι. Ο Ρουμάνος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στην ουγγρική σελίδα «Nezmeti Sport», αναφέροντας πως θα έρθει την Δευτέρα στην χώρας μας για να πιάσει δουλειά με το «τριφύλλι». Ακόμα, ανέφερε πως θα προπονεί την ομάδα για 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν μπορεί να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα, ωστόσο θα δουλέψουν σκληρά και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ο Μπολόνι ξεκίνησε, λέγοντας: «Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις. Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζούσε στην ουγγρική πρωτεύουσα και του αδερφού μου».

Παναθηναϊκός – προπονητής: “Αναλαμβάνω τη Δευτέρα”

Ενώ, πρόσθεσε: «Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες. Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στην ταχυδακτυλουργία».

Τελειώνοντας, ανέφερε: «Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο. Ένας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις