Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Euroleague: Χάρισον “φονιάς”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Euroleague: Χάρισον “φονιάς”

Ολυμπιακός - Euroleague: Μεγάλη νίκη 8582 την Μακάμπι, εξαιρετική εμφάνιση οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα

ΟλυμπιακόςEuroleague: Ματσάρα στο ΣΕΦ! Τρομερό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, που νίκησε στην εκπνοή την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-82. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τους παίχτες των Πειραιωτών να βγαίνουν νικητές στο τέλος χαρις σε μπάζερ μπίτερ του Χάρισον. Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί είχαν πείσμα και κυνήγησαν το παιχνίδι, μένοντας πάντα κοντά στο σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν λύσεις από αρκετούς παίχτες τους και ειδικά στο τέλος. Οι Σάσα Βεζένκοφ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Βασίλης Σπανούλης (11 πόντοι) πέτυχαν κρίσιμα σουτ και κυνήγησαν αρκετές μπάλες. Μάλιστα, ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ, αφού έγινε ο πρώτος στην λίστα με τα περισσότερα εντός πεδιάς σουτ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός – Euroleague: Τo 2×2 στη… διαβολοβδομάδα

Εξαιρετικός επίσης ήταν ο Χασάν Μάρτιν (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) αλλά και ο Άαρον Χάρισον (12 πόντοι) που έκρινε το παιχνίδι με το τεράστιο τρίποντο του στο τέλος. Έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στην διαβολοβδομάδα, φτάνοντας και το 3-1. Ενώ, η Μακάμπι έκανε το 1-3.
Από την πλευρά των Ισραηλινών, καταλυτικός ήταν ο Σκότι Ουιλμπέκιν (18 πόντοι) αλλά και οι Κρίς Τζόουνς (12 πόντοι, 6 ασσίστ) και Οθέλο Χάντερ (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις