Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ Λιγκ – Πρεμιέρα: Αναβολή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ Λιγκ – Πρεμιέρα: Αναβολή!

Μπάσκετ Λιγκ - Πρεμιέρα: Σε έκτακτη συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα ζητήματα, από τα τηλεοπτικά ως τις άδειες Ιωνικού και Τρικούπη.

Μπάσκετ ΛιγκΠρεμιέρα: Προς αναβολή οδεύει η πρεμιέρα της φετινής Μπάσκετ Λιγκ! Μετά την απόφαση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό, βρίσκεται στον “αέρα” και η 1η αγωνιστική της σεζόν. Μάλιστα, ο ΕΣΑΚΕ θα συνεδριάσει εκτάκτως (μέσω τηλεδιάσκεψης) για να ληφθούν αποφάσεις για όλα τα ζητήματα. Ενώ, ανοιχτά είναι και όλα τα ενδεχόμενα για τον Χαρίλαο Τρικούπη, αφού η ΕΕΑ κράτησε τον φάκελο της ομάδας.

Έτσι, οι εξελίξεις αυτές έχουν προκαλέσει αναταραχή και στις υπόλοιπες ομάδες, αφού το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο (17/10). Μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την πρεμιέρα της σεζόν. Ακόμα, ζήτημα έχει προκύψει και με την ΕΡΤ, αφού το κρατικό κανάλι είχε υπογράψει συμφωνία για τα τηλεοπτικά με την συμμετοχή και των 12 ομάδων στην Μπάσκετ Λιγκ. Για την επίλυση όλων των ζητημάτων θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση των εκπροσώπων της λίγκας και των ομάδων στις 20:00.

Μπάσκετ Λιγκ – Πρεμιέρα: Σε μια κλωστή

Έτσι, όλα τα ζητήματα γύρω από την διεξαγωγή των αγώνων και την τηλεοπτική κάλυψη τους κρέμονται από μια κλωστή.. Το επικρατέστερο σενάριο, ως βεβαιότητα, είναι να αναβληθεί η πρεμιέρα της Μπάσκετ Λιγκ, με σκοπό να κερδίσουν οι ομάδες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και να μπορεί να διεξαχθεί κανονικά η σεζόν. Μένει μόνο να δούμε τι θα απόφαση θα ληφθεί στην συνεδρίαση των ομαδων της λίγκας και γενικά τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις