Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΑΕΚ: Αναβολή στην πρεμιέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Αναβολή στην πρεμιέρα

Μπάσκετ - ΑΕΚ: Δεν θα γίνει η πρωτη αγωνιστική του BCL λόγω μη άφιξης της Τσμόκι Μινσκ ελέω έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Παρατείνεται η αγωνιστική απραξία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Μπάσκετ Λιγκ, ακυρώθηκε και η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για την “Ένωση”. Θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Τσμόκι Μίνσκ την Τετάρτη (21/10) στο ΟΑΚΑ. Όμως, οι Λευκορώσοι δεν μπορούν να πετάξουν για την χώρας μας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης κινήθηκαν γρήγορα και αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα. Ενώ, επισήμαναν πως θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία. Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” θα συνεχίσουν να κάνουν μόνο προπονήσεις για ακόμα μία εβδομάδα. Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας έκλεισαν φιλικό με τον Κολοσσό το Σάββατο για να κρατηθούν σε ρυθμό.

Μπάσκετ – ΑΕΚ: Οι άλλες αναβολές

Παράλληλα, εκτός από τον αγώνα της ΑΕΚ αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Τόφας με την Νίμπουργκ, που θα διεξαγόταν την Τρίτη (20/10) λόγω των ίδιων προβλημάτων.  Μάλιστα, οι διοργανωτές έχουν σκοπό να μην κριθεί κανένας αγώνας εκτός γηπέδου. Γι’ αυτό το λόγο από την στιγμή που έλαβαν στα χέρια τους τα αιτήματα των Νίμπουργκ και Τσμόκι Μίνσκ, αποφασίστηκε άμεσα η αναβολή των αναμετρήσεων και η μεταφορά τους σε νέα ημερομηνία. Μια απόφαση που λήφθηκε με σκοπό την προστασία της υγεία των ομάδων. Ενώ, δεν επιθυμούν και τυχόν επιπλοκές λόγω των εσωτερικών πρωτοκόλλων της κάθε χώρας.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις