Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euroleague – Παναθηναϊκός: Επεσε μαχόμενος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euroleague – Παναθηναϊκός: Επεσε μαχόμενος

Euroleague - Παναθηναϊκός: Στην παράταση λύγισε το τριφύλλι, 97-89 στη Βαρκελώνη, μια ανάσα από το πρώτο διπλό στην Μπάρτσα μετά από 7 χρόνια

EuroleagueΠαναθηναϊκός: Μαχητικός Παναθηναϊκός στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ηττήθηκε με 97-89 στην παράταση. Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και κοίταξαν στα μάτια την Μπάρτσα. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα ήταν αρκετά διαβασμένο και θα μπορούσε να είχε πάρει την πρώτη του νίκη στο σπίτι των Καταλανών μετά από το 2013. Η Μπαρτσελόνα με το αποτέλεσμα αυτό έφτασαν στο 3-1 στην βαθμολογία, ενώ ο Παναθηναϊκός στο 1-2 (δεν έχει διεξαχθεί το παιχνίδι με την Βιλερμπάν). Το “τριφύλλι” αντιμετώπισε προβλήματα, αφού δεν είχε στην διάθεση του τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Αλλά και τον Κίφερ Σάικς, που τραυματίστηκε στην αρχή. Ενώ, ο Παπαπέτρου βγήκε στο τέλος, αφού συμπλήρωσε τα 5 φάουλ.

Από την πλευρά των Καταλανών, σε εξαιρετική βραδιά βρέθηκαν οι Μπαρόν Ντέιβις (20 πόντοι, 5 ασσίστ), Κόρι Χίγκινς (22 πόντοι, 4 ασσίστ, 5 ριμπάουντ) και Κάιλ Κούριτς (14 πόντοι). Ο Νικ Καλάθης στο πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού έκανε πολύ καλό παιχνίδι, μετρώντας 14 πόντους, 6 ασσίστ και 4 ριμπάουντ. Για τους “πράσινους” ξεχώρισαν οι Μάρκους Φόστερ (24 πόντοι), Χάουαρντ Σαντ Ρος (17 πόντοι, 5 ασσίστ), Νεμάνια Νέντοβιτς (15 πόντοι). Φυσικά και ο Ντίνος Μήτογλου που έκανε double double, έχοντας 16 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ενώ, μεγάλη ήταν και η συμβολή του Λεωνίδα Κασελάκη, που έβαλε τις τρεις βολές στο τέλος και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Euroleague – Παναθηναϊκός: Έκτακτο ΔΣ της λίγκας

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου στην Ευρωλίγκα. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης αποφάσισαν να διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου, με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις για τα φλέγον ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες γύρω από θα παιχνίδια, που δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω Covid-19. Το κύριο ζήτημα είναι κάποιες αλλαγές στο καταστατικό της λίγκας. Ώστε να μην κρίνεται κάποιο παιχνίδι στα χαρτιά σε περίπτωση, που η ομάδα δεν μπορεί να κατέβει στον αγώνα λόγω κορωνοϊού. Έτσι, δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση για τα παιχνίδια, που δεν έχουν γίνει (Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, Ζενίτ-Βαλένθια και Ζενίτ-Μπασκόνια).

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις