Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς. Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες, στο νέο επεισόδιο 24. Ο Δούκας αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιο του, στη συνάντηση του με τη Μυρσίνη και το πράμα θα πάρει απρόβλεπτη τροπή. Από την άλλη, η Μυρσίνη προκειμένου να τη βοηθήσει ο Κωνσταντής να τα ξαναβρεί με τον Δούκα, του εκμυστηρεύεται τον λόγο που ο πατέρας του είναι θυμωμένος μαζί της, παρουσιάζοντας όμως μια διαφορετική εκδοχή στα γεγονότα.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πείσει τους αγρότες του να παρευρεθεί σε μια συνέλευση τους με σκοπό να μπει κι εκείνος στον συνεταιρισμό, αλλά ο Λάμπρος θα του βάλει εμπόδια στα σχέδια του. Η Ασημίνα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της και να τον υποστηρίζει ενώ η κατάσταση του Μιλτιάδη δείχνει να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα…

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Στον δρόμο η Δρόσω…

Η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια ψέματα της Φανής και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο. Τότε θα βρει στο πρόσωπο του Τάκη, τον σωτήρα της ή μήπως όχι; Από την άλλη, η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πεινάς ενώ η Μυρσίνη θα δεχθεί μια επίσκεψη από έναν μυστηριώδη άντρα που έχει κοινούς σκοπούς με εκείνη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 24: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 15/10
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις