Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big brother spoiler (15/10): Άγριος καβγάς στο σπίτι
LIFESTYLE

Big brother spoiler (15/10): Άγριος καβγάς στο σπίτι

Big brother spoiler (15/10): Οι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ανατροπή με την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας

Big brother spoiler (15/10): Τεταμένες είναι οι σχέσεις των συγκατοίκων στο σπίτι του Big Brother όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή που είναι και η μέρα αποχώρησης.  Στο αποψινό επεισόδιο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου και η Σοφία Δανέζη εμπλέκονται σε έναν καβγά άνευ προηγουμένου. Η Σοφία, μάλιστα, μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι και να αποχωρίσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ λέγοντας εκνευρισμένη «φωνάξτε μου ταξί να φύγω…»! Ο καβγάς έχει τέτοια ένταση που θα πάρουν μέρος σχεδόν όλοι οι συγκάτοικοι.Όλα θα ξεκινήσουν όταν θα ειπωθεί μία ατάκα από έναν παίκτη που δεν έπρεπε να την πει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it», αφορμή στάθηκε μία ατάκα που είπε ο Γρηγόρης η οποία πυροδότησε τον καυγά. Η έντονη λογομαχία πήρε τέτοια τροπή που ανάγκασε τη Σοφία να αποφασίσει να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother.

Η νέα τιμωρία που έρχεται

Νέα τιμωρία έρχεται στο “Big Brother” από τον Μεγάλο Αδερφό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ο Ζακ είναι αυτός που παίρνει το βέτο, ενώ η Χριστίνα τιμωρείται από τον “Μεγάλο Αδερφό”. Η τιμωρία της Χριστίνας έρχεται μετά από την αποκάλυψη ενός μέρους της αποστολής της στους διδύμους, κάτι που δεν επιτρέπεται. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα δεν τέθηκε υποψήφια για αποχώρηση, αλλά δεν είχε το δικαίωμα να συμμετάσχει στη διεκδίκηση του βέτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις