Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διπλό φονικό Λουτράκι – νέα: Στο Αγρίνιο λίγες ώρες μετά το φονικό ο ύποπτος
ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό Λουτράκι – νέα: Στο Αγρίνιο λίγες ώρες μετά το φονικό ο ύποπτος

Διπλό φονικό Λουτράκι - νέα: Δέχτηκε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς πριν διαπιστωθεί ότι είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 45χρονης και του φαρμακοποιού

Διπλό φονικό Λουτράκι – νέα: Όλη την Ελλάδα σαρώνουν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον ύποπτο Αλβανό για τη δολοφονία της 45χρονης μασέζ και του συντρόφου της φαρμακοποιού μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Λουτράκι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός -πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας- δέχτηκε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς στο Αγρίνιο όπου βρισκόταν με το όχημα του, προτού διαπιστωθεί πως είναι ύποπτος για τον φόνο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λογος που εκτιμάται πως μπορεί να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Όπως μετέδωσαν νωρίτερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η σορός της 43χρονης μεταφέρθηκε σήμερα στη Μύκονο, όπου αύριο συγγενείς, η αγαπημένη της κόρη και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι. Η κηδεία της θα τελεσθεί στις 15.00 μ.μ., ενώ ο 42χρονος φαρμακοποιός κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12 , στη γενέτειρά του, τις Λίμνες Αργολίδας σε βαρύ κλίμα.

Το χρονικο της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των Πυροσβεστών. Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Το πρωί της Κυριακής ένας άνδρας ο οποιος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο.

Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις