Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τίνα Μιχαηλίδου – Μάνεσης: Βουρκωμένη η δημοσιογράφος για την παραίτηση, τι λέει η Μελέτη
LIFESTYLE

Τίνα Μιχαηλίδου – Μάνεσης: Βουρκωμένη η δημοσιογράφος για την παραίτηση, τι λέει η Μελέτη

Τίνα Μιχαηλίδου - Μάνεσης: "Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου" λέει μεταξύ άλλων η Τίνα Μιχαηλίδου.

Τίνα Μιχαηλίδου – Μάνεσης: H δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου, λίγο μετά την παραίτησή της από τον Alpha, που έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένη για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι τονίζοντας ότι ήθελε πολύ να συνεργαστεί με την Ελεονώρα και ήταν τιμή της, ενώ δεν είπε κουβέντα για τις κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση.

“Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση). Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου”, είπε η Τίνα Μιχαηλίδου, εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Τίνα Μιχαηλίδου

Κόλαφος ο Νίκος Μάνεσης, τον αδειάζει η Ελεονώρα Μελέτη

Νωρίτερα σήμερα, η Νίκος Μάνεσης ήταν κόλαφος κατά της δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι παίζονται παιχνίδια σε βάρος του και ο ίδιος είναι θύμα bullying και συκοφαντικής δυσφήμισης. Δεν άργησε και η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη η οποία “άδειασε” τον Νίκο Μάνεση για όλα όσα είπε για την ίδια και την δημοσιογράφο που παραιτήθηκε.

Είπε μεταξύ άλλων η Μελέτη:

“Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι.

Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε”.

Kι όμως παραιτήθηκα!

Η ανάρτηση της Τίνας Μιχαηλίδου με την οποία ανακοίνωσε την παραίτησή της.

“Κι όμως, παραιτήθηκα! Δεν έχω παραιτηθεί από άλλες και άλλες εκπομπές και έχω υπηρετήσει αυτό το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια με πολλή αφοσίωση και αγάπη! Έχω σταθεί με πολύ μεγάλο επαγγελματισμό σε ό, τι και αν μου έχει ζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια! Προφανώς και για να παραιτούμαι στα μέσα Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος! Προφανώς και δεν μου είναι ευχάριστο να παραιτούμαι από ένα κανάλι που αγάπησα πολύ, που υπηρέτησα με πάθος, χωρίς να κοιτάω ποτέ το ρολόι, χωρίς να λέω ποτέ “όχι” σε ό, τι και αν μου ζητήθηκε και να μένω χωρίς δουλειά στη αρχή της σεζόν!

Όμως κάπου υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όταν αυτές ξεπερνιούνται και καταπατούν τις αξίες μου, την αξιοπρέπεια μου και τον αυτοσεβασμό μου, τα όρια είναι διακριτά! Οι γονείς μου, μου έχουν μάθει να μην τα παρατάω ποτέ, αλλά μου έχουν μάθει επίσης να μην ανέχομαι καταστάσεις που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και τις αξίες μου! Να δίνω τον εαυτό μου στη δουλειά, αλλά όχι και την ψυχή μου! Να παλεύω για τα ιδανικά μου με ήθος και σεβασμό, να είμαι ευγενής, αλλά να μην σκύβω το κεφάλι όταν κάποιος ξεπερνά τα διακριτά μου όρια!

Δυστυχώς είναι η μόνη φωτογραφία που έχω από αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά -έναν έναν- όλους τους εικονιζόμενους συναδέλφους για αυτή τη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!

Όσο για την @nonoram ήταν τιμή μου που τη γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί της! Είναι “αντράκι” και την ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση! Όσο για τις ζωντανές συνδέσεις, από αυτές καθιερώθηκα, τις αγάπησα και θα το έκανα ξανά με πολύ μεγάλη μου χαρά, αλλά όχι στο πλαίσιο κανενός εκφοβισμού! Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να παλεύετε γι’ αυτά, αλλά να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα ορίζει και να αποφασίζει για την “συντέλειά” σας!

Τίνα Μιχαηλίδου: Αυτή είναι η δουλειά που έκλεισε μετά την αποχώρησή της από τον Alpha;

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τις τελευταίες ώρες, μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της Τίνας Μιχαηλίδου με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και την παραίτησή της από τον Alpha. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Νίκος Μάνεσης είπε για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου: «Αυτό που γνωρίζω γιατί ρώτησα, είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα δουλεύουν έξω οι ρεπόρτερ, κάνουν τεστ Covid και μπαίνουν μέσα. Έφτασε η σειρά της κυρίας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να εργαστεί. Έτσι μου έχουν πει. Αν μου έχουν πει λάθος, σας λέω κι εγώ λάθος. Και παραιτήθηκε».

Την Τετάρτη στο Πρωινό συζήτησαν για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου και ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος έχει βρει ήδη την επόμενη δουλειά της. Αυτή είναι στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης: Τέλος και τυπικά στη συνεργασία τους

Από ότι φαίνεται μετά και τα τελευταία γεγονότα το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη είναι γεγονός. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή τη Φαίης Σκορδά ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως ανακοινώθηκε και τυπικά από τον Alpha στην παρουσιάστρια, το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

«Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με διευθυντικά στελέχη του Alpha και χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε και τυπικά η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση. Η επιμέλεια της εκπομπής περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Με αυτά τα άτομα θα έχει από εδώ και πέρα επαφές η Ελεονώρα Μελέτη. Θα έχει περισσότερο λόγο στην επιμέλεια της εκπομπής της και θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελεονώρα Μελέτη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις