Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολέττα Ράλλη γέννηση: Αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
LIFESTYLE

Νικολέττα Ράλλη γέννηση: Αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Νικολέττα Ράλλη γέννηση: Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση της κόρης της - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της

Νικολέττα Ράλλη γέννηση: Η Νικολέττα Ράλλη, μετά τη γέννηση της κόρης της, έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή της. Μάλιστα, μέσα από τα social media περιγράφει στιγμές από τη ζωή της με την μικρή και μιλάει συχνά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως νέα μητέρα.

Η παρουσιάστρια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της στο Instagram και συχνά δέχεται τις ερωτήσεις τους μέσω του «question sticker». Σήμερα, με αφορμή ένα από τα ερωτήματα που δέχτηκε, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση της κόρης της. Η ίδια αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση και στους καρπούς. «Έχω ένα μικρό θέμα με τη μέση. Έχω ένα τεράστιο θέμα και με τους δύο καρπούς… Ζωή να έχουν» έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Η φωτογραφία με την κόρη της

Η παρουσιάστρια γέννησε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και από τότε μας έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις για το πώς κυλούν οι πρώτοι μήνες με τη μικρούλα της στο σπίτι. Όπως είχε γράψει και στο πρώτο της blogpost ως μαμά, μακάρι να την είχαν προειδοποιήσει για διάφορες καταστάσεις που αντιμετωπίζει μια νέα μαμά. Και μπορεί ο ύπνος να είναι ελάχιστος, μαμά και κόρη όμως δε χάνουν ευκαιρία για βόλτες. Όποτε ο καιρός το επιτρέπει, η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο της πόλης μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της.

https://www.instagram.com/p/CF9hK1-D17Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις