Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – Makeover: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες
LIFESTYLE

GNTM 3 – Makeover: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες

GNTM 3 - Makeover: Οι παίκτες είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά - Τα κλάματα Λίας και Ειρήνης για την επιλογή του look

GNTM 3 – Makeover: Ήταν ένα επεισόδιο που είχε απογοήτευση, κλάματα αλλά και ενθουσιασμό και χαμόγελα από τους παίκτες στο επεισόδιο του GNTM 3, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά. Πάντως, αν εξαιρέσουμε τη Λία και την Ειρήνη που χρειάστηκε να κόψουν αγορέ τα μαλλιά τους και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν, οι αλλαγές στους υπόλοιπους παίκτες ήταν στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

Μάλιστα ακόμη και η Βίκυ Καγιά σάστισε όταν είδε την μεγάλη αλλαγή της Λίας και την προετοίμασε πριν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη λέγοντάς της: «Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή». Με την Λία να μένει άφωνη και να παραδέχεται ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει αν της πηγαίνει. Πολύ επιτυχημένη θεωρήθηκε από τους συμπαίκτες της η αλλαγή που έγινε στην Ίριδα Παπουτσή και της έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Αλλά και η Ειρήνη, για την αλλαγή της στο GNTM 3, σχολίασε: «Είμαι μια άλλη Ειρήνη, θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!».

Πώς αντέδρασε η Λία και η Ειρήνη

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των νέων look τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Κάποιοι ήταν πολύ χαρούμενοι και άλλοι πάλι ξέσπασαν σε κλάματα. Οι δύο κοπέλες που υιοθέτησαν ένα πιο αγορέ look ήταν η Λία και η Ειρήνη. Αρχικά η Λία είπε ότι η Ζενεβιέβ είδε την «αρσενική πλευρά» του χαρακτήρα της και δεν μπορούσε να δεχτεί το κούρεμα που επέλεξαν για εκείνη. Από την άλλη πλευρά, η Ειρήνη προσπάθησε να συμβιβαστεί και να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της, αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα κλάματα δεν έλειπαν. Η Ρασέλ βλέποντας αυτή την αντίδραση ξέσπασε λέγοντας πως θα τους κάνουν ανθρώπους γιατί κάποιοι είναι αδιάφοροι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις