Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: “Είμαι υπερήφανος, διώκομαι για τις ιδέες μου”
ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: “Είμαι υπερήφανος, διώκομαι για τις ιδέες μου”

Μιχαλολιάκος - Χρυσή Αυγή: Έφτασε η ώρα της τελικής ανακοίνωσης των ποινών στους καταδικασμένους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μιχαλολιάκος – Χρυσή Αυγή: Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, δηλώνει υπερήφανος για τις ιδέες του. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ποινών από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ισχυρίστηκε πως «αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική». Οπως είπε αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη.

«Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα» θεωρεί ο Μιχαλολιάκος ισχυριζόμενος ότι «η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση. Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού». «Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει σαν έγκλημα τον εθνικισμό. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια. Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου» κατέληξε.

Οι ποινές
Δείτε ακόμη
Ύποπτοι φάκελοι στα γραφεία των δικαστών της Χρυσής Αυγής – Κινητοποιήθηκε η Αντιτρομοκρατική
Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια για την ηγετική ομάδα – Δέκα για τον Ματθαιόπουλο
Ραπτόπουλος για Φύσσα: “Πανηγύριζε γιατί θα πάρει 800 χιλιάρικα”
Πρώτη αντίδραση Κασιδιάρη – Ανακοινώνονται αύριο οι ποινές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις