Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύποπτοι φάκελοι στο Εφετείο
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύποπτοι φάκελοι στο Εφετείο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη Διεύθυνση του Εφετείου Αθηνών έφτασαν τρεις -τουλάχιστον- φάκελοι οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, με συνέπεια να ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύποπτοι φάκελοι εστάλησαν σήμερα στα γραφεία της σύνθεσης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σχεδόν την ίδια ώρα με την ανακοίνωση των ποινών για τη Χρυσή Αυγή, σήμανε «συναγερμός». Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στη Διεύθυνση του Εφετείου Αθηνών έφτασαν τρεις -τουλάχιστον- φάκελοι οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, με συνέπεια να ενημερωθεί η Αντιτρομοκρατική.

Οι φάκελοι παραδόθηκαν αμέσως στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ενώ φέρονται να είχαν χειρόγραφα τις διευθύνσεις των παραληπτών. Οι φάκελοι ελέγχθηκαν και αποδείχθηκε ότι δεν περιείχαν κάτι το επικίνδυνο (λ.χ. εκρηκτική ύλη). Στο εσωτερικό τους, ωστόσο, βρέθηκαν φυλλάδια ναζιστικού περιεχομένου και ύμνοι στο φασισμό, γεγονός που ενδεχομένως «φωτογραφίζει» τους αποστολείς. Η ΕΛ.ΑΣ παραμένει σε ετοιμότητα προκειμένου να προβεί άμεσα σε συλλήψεις του διευθυντηρίου και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που καταδικάστηκαν.

Δείτε ακόμα:

Έρχονται οι συλλήψεις για τη Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια για την ηγετική ομάδα – Δέκα για τον Ματθαιόπουλο

Χρυσή Αυγή: Ισόβια και δέκα χρόνια η ποινή στον Ρουπακιά

Χρυσή Αυγή: 80 αστυνομικοί στην task force της ΕΛΑΣ, ΕΚΑΜίτες και “σφράγισμα” συνόρων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις