Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Euroleague: “Πρόκληση η Μπάρτσα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Euroleague: “Πρόκληση η Μπάρτσα”

Παναθηναϊκός - Euroleague: “Να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για νίκη” λέει ο Παπαπέτρου

ΠαναθηναϊκόςEuroleague: Ο αρχηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (15/10) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Μάλιστα τόνισε, πως οι Καταλανοί είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ενώ, στάθηκε στον τρόπο, που η ομάδα θα πρέπει να παίξει απέναντι τους. Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Νικ Καλάθη. Τόνισε πως είναι περίεργο, να τεθούν αντιμέτωποι, αφού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και έχουν κρατήσει στενή επικοινωνία. Όμως, θα πρέπει να είναι για 40 λεπτά.

Πιο αναλυτικά, για την Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για εμάς να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντί τους. Γνωρίζουμε πως για να καταφέρουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για νίκη θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά».

Παναθηναϊκός – Euroleague: “Αντίπαλοι 40 λεπτά”

Τέλος ο Παπαπέτρου, αναφορικά με το αντάμωμα ξανά με τον Καλάθη, ανέφερε: «Με τον Νικ έχουμε εξαιρετική σχέση και μιλάμε συνέχεια. Θα είναι σίγουρα περίεργο που θα τον συναντήσουμε ως αντίπαλο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Νικ έκανε την επιλογή του και πήρε μεταγραφή για μία ομάδα που είναι αντίπαλός μας. Παραμένουμε φίλοι αλλά θα είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ για 40 λεπτά».

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις