Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Euroleague: Σαρωτικός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Euroleague: Σαρωτικός!

Ολυμπιακός - Euroleague: Ο “θρύλος” του Μπαρτζώκα έριξε στο καναβάτσο το πανάκριβο ρόστερ της Αρμάνι, 86-75 με πρωταγωνιστή τον Σλούκα

ΟλυμπιακόςEuroleague: Φοβερός Ολυμπιακός! Κατατρόπωσε την Αρμάνι των πολλών αστέρων στο ΣΕΦ. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν μια πολύ καλή εικόνα, έβγαλαν αρκετό πάθος, έπαιξαν τρομερή άμυνα και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη απέναντι στους Ιταλούς. Έτσι, συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και πήραν τη δεύτερη τους νίκη στην σεζόν μετά από αυτή στο ντέρμπι των “αιωνίων”.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από την Αρμάνι με 36-42. Οι Πειραιώτες έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξαν πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, η άμυνα τους ήταν καταλυτική και σε συνδυασμό με την ενέργεια που είχαν, έφτασαν στη νίκη.

Ολυμπιακός – Euroleague: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Ο Κώστας Σλούκας ήταν καταλυτικός και οδήγησε τον Ολυμπιακό, κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση (17 πόντους και 11 ασσίστ). Ενώ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι Σακιέλ ΜακΚίσικ (10 πόντοι, 4 ασσίστ, 4 ριμπάουντ), Άαρον Χάρισον (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ), Χασάν Μάρτιν (6 πόντοι, 8 ριμπάουντ) αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης (16 πόντοι).

Από την άλλη, για την Αρμάνι ξεχώρισε ο Σέρχιο Ροντρίγκες με 18 πόντους, 4 ασσίστ και 5 ριμπάουντ, καλός ήταν και ο Μάικλ Ρολ με 16 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο. Έτσι, παρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι Ιταλοί υπέστησαν την πρώτη ήττα της χρονιάς.

Δείτε ακόμη:

Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!
Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ
Ισοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις