Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – κύπελλο: Κληρωτίδα κυπέλλου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΟ – κύπελλο: Κληρωτίδα κυπέλλου

ΕΠΟ - κύπελλο: Την Τρίτη τα …μπαλάκια αναδεικνύουν τα ζευγάρια της Α’ φάσης του κυπελλου για τη νέα σεζόν 2020-21

ΕΠΟκύπελλο: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της κλήρωσης του κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη (20/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης των αγώνων της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-2021. Την εν λόγω απόφαση έκανε γνωστή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης της. Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας. Ενώ, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο επίσημο πόρταλ της ΕΠΟ: “Η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 20.10.2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του ιού covid-19”.

Κύπελλο αγωνιστική κλήρωση

ΕΠΟ – κύπελλο: Ποιοι παίζουν στην Α’ φάση

Θυμίζουμε, ότι στην 1η φάση του κυπέλλου θα συμμετέχουν οι 53 κυπελλούχες ομάδες των Ε.Π.Σ. και η μία ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση μπάι, χωρίς να αγωνιστεί. Για την οικονομία της κλήρωσης οι ομάδες θα χωριστούν σε 6 γκρουπ με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια. Οι 11 ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο στην 5η φάση. Ενώ, οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν στην 6η φάση, δηλαδή στους «16».  Μάλιστα, θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας με βάση την βαθμολογική τους κατάταξη την προηγούμενη σεζόν (2019-2020).

Δείτε ακόμη:

Δεν παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την 7η αγωνιστική
Ερχεται άμεσα και αναλαμβάνει ο Μπόλονι
Ιστορία έγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις