Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώση δέντρου ΗΣΑΠ: Προβλήματα ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνης και Ηρακλείου
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρου ΗΣΑΠ: Προβλήματα ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνης και Ηρακλείου

Πτώση δέντρου ΗΣΑΠ: Πτώση δέντρου μεταξύ Ειρήνης και Ηρακλείου - Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Πτώση δέντρου ΗΣΑΠ: Ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον ΗΣΑΠ και συγκεκριμένα στο τμήματα μεταξύ Ειρήνης και Νέου Ηρακλείου. Δέντρο έπεσε στις γραμμές εξαιτίας των δυνατών ανέμων, με αποτέλεσμα να προκαλεί προβλήματα στη μετακίνηση των συρμών. Αυτή την ώρα οι συρμοί που ξεκινάνε από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά σταματούν στην Ειρήνη και οι συρμοί που έρχονται από τον Πειραιά σταματούν στη Νέα Ιωνία. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απομακρύνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον κορμό και να ομαλοποιηθουν και πάλι τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ.

Επιπλέον, η κακοκαιρία ”χτύπησε” και το Νέο Ηράκλειο. Το Νέο Ηράκλειο ήταν μια από τις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική τα ξημερώματα της Τρίτης. Από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν δέντρα προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα.

Μεγάλες πλημμύρες στην Κέρκυρα

Αντιμέτωπη με την κακοκαιρία είναι από το απόγευμα της Δευτέρας η Κέρκυρα. Σφοδρές καταιγίδες σημειώνονται αυτή την ώρα στο νησί, όπως άλλωστε είχε προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία. Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ήδη αρκετές περιοχές κυρίως στο κέντρο αλλά και δρόμοι έχουν πλημμυρίσει. Στην Σπηλιά για ακόμα μια φορά η κατάσταση είναι τραγική. Ενδεικτική της κατάστασης είναι η ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

“Eξαιρετικά μεγάλα και ιδιαίτερα επικίνδυνα τα ύψη βροχής στην Κέρκυρα το τελευταίο 12ωρο καθώς μέσα σ’ αυτό έβρεξε όσο βρέχει στην Αττικη σε ένα τρίμηνο! Ευτυχώς τα φαινόμενα εξασθενούν σταδιακά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις