Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Πλεύρης: Τι έγραψε η δημοσιογράφος, σφοδρές αντιδράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Πλεύρης: Τι έγραψε η δημοσιογράφος, σφοδρές αντιδράσεις

Ακρίτα - Πλεύρης: Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος" γράφει η συγγραφέας και δημοσιογράφος

Ακρίτα – Πλεύρης: “Χαμός” έχει γίνει στα σόσιαλ μίντια με την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το Θάνο Πλεύρη με αφορμή την παρουσία του πατέρα του στο εφετείο Αθηνών, ως συνηγόρου υπεράσπισης του καταδικασμένου στελέχους της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού. “Νομίζω πως είναι γενναία η στάση του και ίσως επώδυνη γι’ αυτόν γιατί πρόκειται για τον πατέρα του. Είναι αντιδημοφιλής η άποψη μου, αλλά γράφω πάντα αυτό που σκέφτομαι” έγραψε η Έλενα Ακρίτα σχολιάζοντας τη στάση και την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη που έγραψε:

“Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν το νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετά την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν.

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα

“Αντίθετα με την πλειοψηφία, θεωρώ ότι η στάση του Θάνου Πλεύρη τον τιμά. Κι επειδή κάποιοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν του, νομίζω πως οι ακρότητες του οφείλονταν στις πολιτικές επιρροές του πατερα του. Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος. Εκτός εάν θεωρούμε πως ισχύει ακόμα ο πολιτικός Μεσαίωνας της οικογενειακής ευθύνης. Βεβαίως και η πολιτική του στάση έχει και επικοινωνιακό κίνητρο αλλά και πάλι θέλει κότσια”

Αντίθετα με την πλειοψηφία, θεωρώ ότι η στάση του Θάνου Πλεύρη τον τιμά. Κι επειδή κάποιοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν…

Julkaissut Elena Akrita Maanantaina 12. lokakuuta 2020

Φυσικά η ανάρτηση “υπεράσπισης” του Θάνου Πλεύρη προκάλεσε “σεισμό” με εκατοντάδες χρήστες να διαφωνούν ή να συμφωνούν και πολλούς να απειλούν ότι θα τη διαγράψουν. Φυσικά, η κ. Ακρίτα δε το άφησε αναπάντητο και επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία γράφει:

“Μερικοι διαφωνούν με την ανάρτηση μου για τον Θάνο Πλεύρη. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά όχι αρκετά ωστε να αλλάξω την άποψη μου για να γινω αρεστή. Κι ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ. Δεν μπαίνω σε κουτάκια, αυτή είμαι κι όποιος θέλει με διαγράφει για να μη χαλάει την καρδιά του”.

Η νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Μερικοι διαφωνούν με την ανάρτηση μου για τον Θάνο Πλεύρη. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά όχι αρκετά ωστε να αλλάξω την άποψη…

Julkaissut Elena Akrita Maanantaina 12. lokakuuta 2020

Δείτε ακόμη
Πύρρος Δήμας: Το “αλβανικής καταγωγής” της Ακρίτα και η απάντηση
Φωτεινή Πιπιλή για Χρυσή Αυγή: “Εγώ δεν σας φοβήθηκα ποτέ – Η πιο σημαντική πολιτική πράξη στη ζωή μου”
Ποιος είναι ο “σκληροπυρηνικός” Κωνσταντίνος Πλεύρης, δικηγόρος του Λαγού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις