Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά Πρωινό: Η αποχώρηση από το πάνελ
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά Πρωινό: Η αποχώρηση από το πάνελ

Κόνι Μεταξά Πρωινό: Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κόνι Μεταξά απαντώντας στους followers της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, δε θα τη ξαναδούμε να κάθεται στο πάνελ της εκπομπής

Κόνι Μεταξά Πρωινό: Από το πρωί της περασμένης Πέμπτης η Κόνι Μεταξά απουσιάζει από την παρέα του «Πρωινού». Η Φαίη Σκοδρά είχε σπεύσει να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τον λόγο της απουσίας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής η Κόνι Μεταξά απουσίαζε, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρω1νού», η Κόνι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές και χρειάζεται να κάνει αφωνία: «Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κόνι. Πολύ μεγάλο που μας βλέπει τώρα από το σπίτι και να της πω περαστικά γιατί έχει ένα θεματάκι με τις φωνητικές χορδές. Όχι κάτι σοβαρό απλώς πρέπει να κάνει λίγο αφωνία».

Τι αποκάλυψε η Κόνι

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κόνι Μεταξά απαντώντας στους followers της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, δε θα τη ξαναδούμε να κάθεται στο πάνελ της εκπομπής αλλά σε θέματα που της ταιριάζουν περισσότερο. «Το πάνελ δεν ήταν για εμένα και αποφασίσαμε να εστιάσουμε σε θέματα που μου ταιριάζουν. Όλα αυτά βέβαια θα ξανασυμβούν όταν μιλήσω πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Θα επιστρέψω όταν μπορώ να μιλήσω. Εκτός αν κάνω στήλη παντομίμα!».

Κόνι Μεταξά Πρωινό Κόνι Μεταξά Πρωινό

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις