GNTM 3 spoiler αποχώρηση (12/10): Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι

LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (12/10): Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (12/10): Στο νέο επεισόδιο του GNTM 3 που θα προβληθεί απόψε, οι παίκτες φωτογραφίζονται με έντομα ενώ στο αυριανό επεισόδιο τα μοντέλα θα ποζάρουν δίπλα σε vintage οχήματα - Ποιοι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν

12.10.2020 | 13:09

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (12/10): Στο νέο επεισόδιο του GNTM 3 που θα προβληθεί απόψε, οι παίκτες φωτογραφίζονται με έντομα. Θυμίζουμε ότι στις οντισιόν ο Ηρακλής είχε πει πως το μόνο πράγμα που φοβάται είναι οι κατσαρίδες, και απόψε θα έχει φωτογράφηση με κατσαρίδες. Σύμφωνα όμως με τα spoiler, δεν κινδυνεύει το φαβορί του ριάλιτι μόδας. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό τη Δευτέρα ο Νίκος Παρτσώλης, στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης θα αποχωρήσει ο Παναγιώτης Πέτσας. Πρόκειται φυσικά για το πρώτο αγόρι που αποχωρεί από το φετινό GNTM.

Στο αυριανό επεισόδιο τα μοντέλα θα ποζάρουν δίπλα σε vintage οχήματα και θα έχουμε για μία ακόμη φορά, αποχώρηση κοπέλας. Πρόκειται για την Ίριδα Παπουτσή. Έτσι μετά τις δύο αυτές αποχωρήσεις θα μείνουν στο GNTM, 15 παίκτες. 9 αγόρια και 6 κορίτσια.

Γιατί εξοργήστηκε ο Άγγελος Μπράτης

Δυσκολεύτηκαν οι διαγωνιζόμενοι στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», καθώς κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια υπό το κόνσεπτ των εναλλακτικών γάμων. Το ζευγάρι με την καλύτερη φωτογραφία ήταν ο Παναγιώτης και ο Ηρακλής που είχαν τελικά την καλύτερη φωτογραφία. Οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν θα έχουν πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά. Στη συνέχεια, ο Εμάνουελ και η Παρασκευή ακολούθησαν σε απόδοση, με τον Κωνσταντίνο και τη Μαριαγάπη, τον Ανδρέα και τη Ρασέλ, τον Σήφη και τη Λία, τον Αιμιλιάνο και τη Μαρινέλα, τον Έντουαρντ και την Ίριδα να παραμένουν στον διαγωνισμό. Έτσι, ο Δημοσθένης, η Ξένια, ο Παναγιώτης Π. και η Ειρήνη τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από το ριάλιτι αποχώρησε η Ξένια, ενώ η Βίκυ Καγιά επεσήμανε πως και οι τέσσερις παίκτες θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει.

Ο «γάμος» του Λας Βέγκας ανάμεσα στον Έντουαρτ και την Ίριδα πήγε πολύ στραβά. Ο Έντουαρτ έβγαλε επιθετική ενέργεια στο πλατό, γεγονός που «ακύρωσε» την προσπάθεια της Ίριδας να ποζάρει. Η αγενής κίνηση του Έντουαρντ στην Ίριδα προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό του Άγγελου Μπράτη, τη στιγμή που τα δύο μοντέλα βρίσκονταν στην επιτροπή του GNTM. «Στον έρωτα είμαστε χορευτές, πώς θα βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία όταν τον πατάς τον άλλον κάτω» είπε ο Μπράτης.

Exit mobile version