Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεισμός Κρήτη τώρα: Νέος σεισμός ταρακούνησε το νησί
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Κρήτη τώρα: Νέος σεισμός ταρακούνησε το νησί

Σεισμός Κρήτη τώρα: Δεύτερος σεισμός άνω των 5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ μέσα σε λίγες ώρες ταρακούνησε στις 7:11 την Κρήτη.

Σεισμός Κρήτη τώρα: Νέος σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κρήτη μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου από τα μεσάνυχτα, καθώς άλλη μία ισχυρή δόνηση σημειώθηκε στις 07:11 το πρωί. Αυτή τη φορά, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το επίκεντρο ήταν στην ίδια περιοχή, 43 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολική της Σητείας, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Νωρίτερα, στις 03:30 τα ξημερώματα έγινε σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή, ενώ ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί από 3,1 ως 4,4 Ρίχτερ.

Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές σε μεγάλο μέρος του νησιού και ανησύχησε τους κατοίκους. Οπως αναφέρει το ekriti.gr, ο σεισμός έγινε αισθητός στην Ιεράπετρα, τη Σητεία, στο Μακρύ Γιαλό, στο Μόχλο, στην Κριτσά, στη Χερσόνησο και άλλα σημεία. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή άλλα προβλήματα.

Δείτε ακόμη
“Ο… συναγερμός απ’ την κόλαση” και τα “ηλεκτρονικά μάτια” κόβουν τις ορέξεις της Τουρκίας
Διπλό φονικό στο Λουτράκι – Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης
Γλέντι μέχρι το πρωί στο Άργος – Ακραίες εικόνες συνωστισμού (vid)
Επιστρέφουν στα γυμναστήρια οι αθλούμενοι – Νέοι κανόνες, πότε θα χρειαστεί να κλείσουν
Άγρια επεισόδια με Ρομά για τον 18χρονο – Το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις