Πάρτι σε ταράτσα – Βοτανικός: Ζογκλέρ και εκατοντάδες άτομα, χωρίς μέτρα

ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι σε ταράτσα – Βοτανικός: Ζογκλέρ και εκατοντάδες άτομα, χωρίς μέτρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάρτι σε ταράτσα - Βοτανικός: Χωρίς να λογαριάζουν τα αυστηρά μέτρα προστασίας και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κάποιοι συνεχίζουν να φέρονται σα να μην υπάρχει ο κορονοϊός.

12.10.2020 | 21:19

Πάρτι σε ταράτσα – Βοτανικός: Χωρίς να λογαριάζουν τα αυστηρά μέτρα προστασίας και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Αττική, κάποιοι συνεχίζουν να φέρονται σα να μην υπάρχει ο ιός διοργανώνοντας κορονο-πάρτι με εκατοντάδες νέους να συνωστίζονται σε αποθήκες, ακόμη και σε ταράτσες όπως συνέβη στον Βοτανικό. Μάλιστα, το παράνομο πριβέ κορονο-πάρτι είχε και σόου καθώς οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να προσλάβουν ακόμη και ζογκλέρ για να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στους καλεσμένους!

Στην ταράτσα στο Βοτανικό, όπου έγινε το κορονο-πάρτι, βρέθηκε η κάμερα του LIVE NEWS. Στο χώρο υπάρχουν πολλά άδεια μπουκάλια, γεγονός που δείχνει ότι και ο κόσμος που βρέθηκε εκεί ήταν αρκετός. Επίσης, τα “απομεινάρια” του πάρτι, μαρτυρούν οργάνωση, αφού δεν έλειπε τίποτα από όσα θα χρειάζονταν οι παρευρισκόμενοι, τόσο από ποτό, όσο και από φαγητό αλλά και θέαμα.

Δείτε ακόμη
Γλέντι μέχρι το πρωί στο Άργος – Ακραίες εικόνες συνωστισμού (vid)
Εικόνες σοκ μέσα από εκκλησία – Συνωστισμός και απουσία μέτρων ασφαλείας
Ασύλληπτη εικόνα: Πάρτι στην Ασκληπιού με 300 άτομα και ψυγείο με μπύρες
Covid και κινητό: Παρακαλώ… μην αγγίζετε!
Πηγή Δεβετζή: «Είμαι καλά, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται συμπτώματα»
Λινού: Ίσως να δούμε περισσότερους διασωληνωμένους και νεκρούς
Exit mobile version