Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – προπονητικό: Τέλος ο Πογιάτος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – προπονητικό: Τέλος ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός - προπονητικό: Παρελθόν και με τη βούλα ο νεαρός προπονητής από τον Παναθηναϊκό που στρέφεται στον έμπειρο Μπόλονι

Παναθηναϊκόςπροπονητικό: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Ντάνι Πογιάτος! Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν σήμερα την λύση της συνεργασίας του με τον Ισπανό προπονητή. Θυμίζουμε, είχε γίνει γνωστό από χθες, πως ο Πογιάτος θα αποχωρούσε από την ομάδα. Κάτι που σήμερα έγινε και πραγματικότητα. Έτσι, ο Ισπανός φεύγει, αφού πιστώνεται το κακό ξεκίνημα του “τριφυλλιού”. Ενώ, ο Τσάβι Ρόκα -που έχει μπει στον πάγο- φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Ο Πογιάτος ενημερώθηκε σήμερα από τους ανθρώπους της ομάδας, πως λύεται η σνεργασία παρελθόν και την σημερινή προπόνηση ανέλαβε ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο δε Ισπανός, μπορεί να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να αποχαιρετήσει τους πρώην ποδοσφαιριστές του.

Παναθηναϊκός – προπονητικό: Ο Μπόλονι

Ο Ισπανόςάλλοτε κόουτς των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, φεύγει από το “τριφύλλι” έπειτα από μόλις τρία παιχνίδια, χωρίς να πάρει κάποια νίκη. Ενώ, ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Λάζλο Μπολόνι, με τον οποίο, έχουν ήδη συμφωνήσει οι άνθρωποι της ομάδας και ξέρει τα ελληνικά δρώμενα από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις