Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – προπόνηση: Γύρισε ο Καμαρά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – προπόνηση: Γύρισε ο Καμαρά

Ολυμπιακός - προπόνηση: Κορωνοϊός, κρούσματα, προβληματισμός και κόντρα παικτών με πολιτική ηγεσία στην εθνική Γουινέας!

Ολυμπιακόςπροπόνηση: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μαντί Καμαρά μετά το χάος που δημιουργήθηκε στην εθνική Γουϊνέας. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα πέντε κρούσματα κορωνοϊού, που βρέθηκαν σήμερα, υπάρχει έντονη διαμάχη ανάμεσα στους διεθνείς και το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας. Μια διαμάχη που προκλήθηκε για τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές. Aλλά και την απόφαση να μειωθούν τα μπόνους νίκης σε φιλικές αναμετρήσεις.

Έτσι, σήμερα μια αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών συναντήθηκε με τους ανθρώπους του προπονητικού τιμ και έκαναν γνωστό, πως δεν θέλουν να αγωνιστούν στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Γκάμπια. Παιχνίδι που θα διεξαγόταν την Τρίτη στην Πορτογαλία. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Καμαρά ήταν αρχηγός της Γουϊνέας στο προηγούμενο φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ολυμπιακός – προπόνηση: Κερδισμένος σε χρόνο

Ο Ολυμπιακός βγαίνει κερδισμένος από αυτή την κόντρα, αφού επιστρέφει και ενσωματώνεται με την ομάδα ο 23χρονος νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν. Πιο συγκεκριμένα, ο Καμαρά αν γινόταν το φιλικό με την Γκάμπια θα επέστρεφε στην χώρα μας την Τετάρτη και θα προπονούταν την Πέμπτη.  Πλέον, μετά την ακύρωση του αγώνα θα φτάσει στην Ελλάδα αύριο και θα προπονηθεί την Τρίτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Κάτι που χαροποιεί τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αφού ο Καμαρά είναι βασικός πυλώνας της ομάδας. Και έχει καταλυτικό ρόλο στα πλάνα του Πορτογάλου.

Δείτε ακόμη:

Βάζει τριφύλλι “στην καρδιά” ο Μαουρίσιο
Κλασικός μαραθώνιος σε μη κλασικές ατομικές διαδρομές
Σταθερή η κατάσταση του Πέκοβιτς – Διαψεύδει την «Telegraf» το περιβάλλον του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις