Εθνική – Nations League: Μόνο τρίποντο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Nations League: Μόνο τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική - Nations League: Ούτε σκέψη για οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης για την ελληνική ομάδα στο σημερινό ματς (21:45) με τη Μολδαβία

11.10.2020 | 15:38

ΕθνικήNations League: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να έχει η Εθνική μας, η οποία, αντιμετωπίζει την Μολδαβία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Η Ελλάδα έρχεται από την φιλική ήττα με 2-1 απέναντι στην Αυστρία. Δεν ήταν κακή η εμφάνιση της. Δοκιμάστηκαν νέες  διατάξεις και πρόσωπα, ενώ  θέμα υπήρξε στην άμυνα, αφού δέχτηκε δύο γκολ σε 3 λεπτά. Απόψε, θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Στις προηγούμενες αγωνιστικές δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά πήρε αυτό, που ήθελε. Ήρθε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Σλοβενία και νίκησε 1-2 στο Κόσοβο, έτσι βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει την παράδοση, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Απόψε, ο Φαντ Σιπ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μασούρα αλλά και τον Μπακάκη (φωτ.) που αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Εθνική – Nations League: Η Μολδαβία

Από την άλλη, η Μολδαβία έρχεται από την βαριά ήττα με 0-6 από την Ιταλία σε φιλική αναμέτρηση, κάνοντας μία πολύ κακή εμφάνιση. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξε μια σχετικά καλή εικόνα. Ήρθε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στο Κόσοβο, σταματώντας ένα σερί ηττών, ενώ ηττήθηκε δύσκολα με 0-1 από την Σλοβενία. Δεν διεκδικεί κάτι από την διοργάνωση, ωστόσο θέλει να σταματήσει την καθοδική της πορεία. Άλλαξε προπονητή και θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί. Απόψε, θα απουσιάζει ο Νταμασκάν, που δεν μπόρεσε να πετάξει λόγω υγειονομικών περιορισμών.

Δείτε ακόμη:

Πρώτος στο γκριντ ο Μπότας στο γκραν πρι του Αϊφελ
Λημνιός στον ΟΠΑΠ: Ο Φαν΄τ Σχιπ κάνει καταπληκτική δουλειά
Οι προβληματισμοί Φαντ Σιπ και οι λύσεις που ετοιμάζει
Exit mobile version