Λουκμάν Χρυσή Αυγή: Το “ευχαριστώ” της οικογένειας του Σαχζάτ

ΕΛΛΑΔΑ

Λουκμάν Χρυσή Αυγή: Το “ευχαριστώ” της οικογένειας του Σαχζάτ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λουκμάν Χρυσή Αυγή: Συγκεκριμένα η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν επικοινώνησε με την ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα” για να εκφράσουν την χαρά τους για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

10.10.2020 | 10:59

Λουκμάν Χρυσή Αυγή: Η οικογένεια του δολοφονημένου Σαχζάτ Λουκμάν, δημοσίευσε βίντεο μέσω του οποίου ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση όλο αυτόν τον καιρό, ενώ ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη. Πατέρας, μητέρα και αδελφός του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή Σαχζάτ Λουκμάν στις 17 Ιανουαρίου του 2013 στα Πετράλωνα δημοσίευσαν βίντεο μέσω του οποίου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς όσους στάθηκαν δίπλα τους όλο αυτόν τον καιρό, ενώ ακόμα λένε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην ελληνική δικαιοσύνη που καταδίκασε τη νεοναζιστική οργάνωση. Στέλνουν δύναμη στη μητέρα του, επίσης δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα και τονίζουν ότι επιθυμία τους είναι να τελειώσει ο ρατσισμός και ο φασισμός.

Συγκεκριμένα η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν επικοινώνησε με την ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ‘η Ενότητα’ για να εκφράσουν την χαρά τους για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Στο βίντεο διάρκειας 3μιση λεπτών ακούγεται αρχικά ο πατέρας του Λουκμάν να λέει τα εξής:

“Σας χαιρετώ. Να έχετε την ευχή του μεγαλοδύναμου Θεού. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη που έδωσε για δεύτερη φορά δικαιοσύνη στο παιδί μου. Ευχαριστώ την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και τον Τζαβέντ Ασλάμ. Επί 7 χρόνια τρέξανε μαζί μου, δεν με άφησαν μόνο και γι’ αυτό πήραμε το δίκιο μας. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου, το κύριο Ζώτο και τους άλλους που όλα αυτά τα χρόνια με υποστήριξαν και δικαιώθηκα. Ευχαριστώ τον Πέτρο και την κίνηση του (ΚΕΕΡΦΑ) που έτρεχαν μαζί μου και τώρα είμαστε δικαιωμένοι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας συμπαραστάθηκαν. Όσο το παιδί μας ζούσε μας έστελνε χρήματα από τη δουλεία του και έτσι ζούσαμε. Τα τελευταία 7 χρόνια περνάμε πολύ δύσκολα και για αυτό ζητάμε την υποστήριξη σας”, είναι τα λόγια του πατέρα του Λουκμάν.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η μητέρα του, η οποία ευχαριστεί από τη μεριά της την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς αισθάνεται για δεύτερη φορά δικαίωση τώρα που κρίθηκε εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή. Ακόμη ευχαρίστησε την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και τον Τζαβέντ Ασλάμ γιατί ήταν στο πλευρό τους, αλλά και όλους τους δικηγόρους και όλους τους ‘Ελληνες που τους βοήθησαν. Ευχαρίστησε τον Πέτρο και την ΚΕΕΡΦΑ. “Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια και ο γιος μας όταν ζούσε μας βοηθούσε. Έστελνε λεφτά και είχαμε βοήθεια. Τώρα ο δεύτερος υιός μας δεν έχει δουλειά. Έχουμε ανάγκη από την υποστήριξη σας”, καταλήγει.

Τέλος εμφανίζεται ο μεγάλος αδερφός του Λουκμάν τα λόγια του οποίου είναι: “Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη που καταδίκασε αυτήν την ομάδα. Ευχαριστώ τον Τζαβέντ Ασλάμ, τους δικηγόρους, τον Πέτρο και όσους τρέξανε μαζί. Γι αυτό τιμωρήθηκαν”.

Exit mobile version