ΠΣΑΠ – Βία: Ανακοίνωση υπέρ Τριάντη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΣΑΠ – Βία: Ανακοίνωση υπέρ Τριάντη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΣΑΠ - Βία: Θλίψη και καταδίκη για την άνανδρη και αήθη επίθεση στον παίκτη του Πανιωνίου από άγνωστους - Βαριές κουβέντες από τον Σύνδεσμο!

10.10.2020 | 09:39

ΠΣΑΠ – Βία: Θέση υπέρ του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου που έπεσε θύμα απρόκλητης επίθεσης σήμερα το πρωί, πήρε ο ΠΣΑΠ. Ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία, καταδικάζει την επίθεση. Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του ποδοσφαιριστή, η οποία, καταδίκασε την επίθεση στον νεαρό αθλητή και τονίζει πως η επίθεση ήταν άνανδρη και αήθη. Kαι ασφαλώς η όλη στάση αυτή καθόλου δεν απέχει από την πραγματική περιγραφή της πραγματικότητας!

Ενώ, επισημαίνουν πως τόσο ο παίχτης όσο και η ομάδα θα κινήσουν όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για το εν λόγω συμβάν. Θυμίζουμε, σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Χρήστος Τριάντης, έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από αγνώστους την ώρα, που μετέβαινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να προπονηθεί.

ΠΣΑΠ – βία: Μόνο φασίστες

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι που μετέβαιναν σε μηχανάκια επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή επειδή φορούσε την μπλούζα των «κυανέρυθρων». Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Χρήστος Τριάντης, ενώ υλικές φθορές υπέστη και το αυτοκίνητο του.

Ο ΠΣΑΠ κάνει λόγο επίθεση από «φασίστες». Ενώ, αναφέρει πως τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν χώρο ούτε στο ποδόσφαιρο  αλλά ούτε και στην κοινωνία που ζούμε. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση: «Περαστικά στον Χρήστο που σήμερα χτυπήθηκε από φασίστες, γιατί μόνο τους φασίστες ενοχλεί το διαφορετικό. Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε καλά. Δεν έχετε θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και στην κοινωνία που οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας…».

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ
Exit mobile version