Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – προπόνηση: Ενοχλήσεις ο “Βίγια”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – προπόνηση: Ενοχλήσεις ο “Βίγια”

Παναθηναϊκός - προπόνηση: Αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ο Βιγιαφάνιες - Δεν αποκλείεται να καθυστερήσει λίγο ακόμα η επιστροφή του

Παναθηναϊκόςπροπόνηση: Από ένα απρόοπτο περιστατικό σημαδεύτηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καλαφάτης”. Πιο συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” είχαν ένα οικογενειακό φιλικό ματς. Κατά την διάρκεια του οποίου αποχώρησε για προληπτικούς λόγους ο Λούκας Βιγιαφάνιες, έπειτα από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Έτσι, δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά από την προπόνηση των “πρασίνων”. Αυτή την φορά ο Βιγιαφάνες αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από την ενόχληση στον προσαγωγό κατά την διάρκεια του φιλικού (διάρκειας 90 λεπτών).

Πάντως από πλευράς Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ενώ, επισημαίνουν πως η ενόχληση που ένιωσε ο Αργεντίνος (σε μια προσπάθεια να προλάβει την μπάλα) ήταν λόγω της αυξημένης έντασης στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Όμως, δεν είναι απίθανο η επιστροφή του Βιγιαφάνες να καθυστερήσει κι’ άλλο έπειτα από αυτό το συμβάν. Ενώ, δεν έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο για το αν θα είναι διαθέσιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένο για μετά την διακοπή. Έτσι, αναμένονται εξελίξεις γύρω από την επιστροφή του.

Παναθηναϊκός – προπόνηση: Οι ομάδες στο οικογενειακό διπλό

Αν, πάντως, το πώς χωρίζει τις ομάδες ο Πογιάτις μαρτυρά τα πλάνα του και τον κορμό που υποστηρίζει, στο φιλικό έπαιξαν ως εξής. Με πράσινες φανέλες οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος. Ενώ, με τις γκρι φανέλες έπαιξαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Δείτε ακόμη:

Σπάει το ρόδι η Ισπανία με Ελβετία, στην Ουκρανία οι Γερμανοί
Σχεδόν τέλειο τένις από τον Τζόκοβιτς, αναγνώρισε ο Τσιτσιπάς
Ανάδειξη νέων μελών και αναπληρωματικοί της Εφέσεων της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις