Nations League – αγωνιστικό: Μέρα των φαβορί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – αγωνιστικό: Μέρα των φαβορί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Nations League - αγωνιστικό: Ισπανία και Γερμανία προχώρησαν με νίκες, 1-0 την Ελβετία και 2-1 στην Ουκρανία αντίστοιχα - Αυτοκτονία Κύπρου

10.10.2020 | 23:52

Nations League – αγωνιστικό: Την πρώτη της νίκη μετά από καιρό πήρε η Γερμανία! Τα «πάντσερ» επικράτησαν με 2-1 της Ουκρανίας στο Κίεβο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά, αφού στο 20’ ο Γκίντερ έκανε το 0-1. Στην συνέχεια είχαν τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στους αποδεκατισμένους Ουκρανούς. Κυνήγησαν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες, που είχαν. Ενώ, εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος, η Γερμανία πέτυχε ακόμα ένα γρήγορο γκολ. Στο 49’ ο Γκορέτσκα έκανε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη των «πάντσερ». Δεν δυσκολεύτηκαν και συνέχισαν να παίζουν επιθετικά. Όμως, η Ουκρανία κατάφερε να μειώσει. Στο 77’ ο Μαλινόφσκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2. Μετά το γκολ, η Γερμανία είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Nations League – αγωνιστικό: Η Ισπανία 1-0 την Ελβετία

Με νίκη συνέχισαν και οι Ισπανοί. Οι «φούριας ρόχας» νίκησαν 1-0 την Ελβετία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με πατημένο το γκάζι και πήραν γρήγορα το προβάδισμα. Στο 14’ εκμεταλλεύτηκαν το λάθος των Ελβετών και ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 1-0, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.  Στην συνέχεια, οι Ισπανοί είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά ήταν άστοχοι, ενώ και ο Ζόμερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο κλειστά και άντεξαν στην πίεση των Ελβετών, που πίεζαν για την ισοφάριση. Είχαν μερικές καλές στιγμές, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα και οι Ισπανοί συνέχισαν το θετικό σερί, αφού δεν έχουν χάσει σε 15 αγώνες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, το Λουξεμβούργο νίκησε 2-0 την Κύπρο (Σινάνι 12’,26’). Τα Νησιά Φερόε ήρθαν ισόπαλα στο 1-1 απέναντι στην Λετονία (Φάερο 28’ – Ικαούνιεκς 25’). Το Λιχτενστάιν ηττήθηκε με 0-1 από το Γιβραλτάρ (Ντε Μπαρ 10’). Η Ανδόρα ήρθε ισόπαλη στο 0-0 με την Μάλτα και το Μαυροβούνιο νίκησε 2-0 στο Αζερμπαϊτζάν (Γιόβετιτς 9’, Ιβάνοβιτς 71’).

Δείτε ακόμη:

Σπάει το ρόδι η Ισπανία με Ελβετία, στην Ουκρανία οι Γερμανοί
Σχεδόν τέλειο τένις από τον Τζόκοβιτς, αναγνώρισε ο Τσιτσιπάς
Ανάδειξη νέων μελών και αναπληρωματικοί της Εφέσεων της ΕΠΟ
Exit mobile version