Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Το παίρνει πάνω του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Το παίρνει πάνω του

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων των Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάγια

ΑΕΚμεταγραφές: Έτοιμος να αναλάβει δράση στις υποθέσεις ανανεώσεων των ΛιβάγιαΟλιβέιρα εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να συναντηθεί με τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και συγκεντρώνονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όμως, υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις των ανανεώσεων, με κυριότερες αυτές των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Θυμίζουμε, έχουν ήδη υπάρξει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και κυρίως με τον Κροάτη επιθετικό. Πλέον, με τις μεταγραφές ολοκληρωμένες οι άνθρωποι της ΑΕΚ στρέφονται στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Αμεση παραμονή

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα σε αυτό τον τομέα της ομάδας, όμως αυτό θα αλλάξει. Ο ισχυρός άνδρας της “ένωσης” ετοιμάζεται να αναλάβει δράση και να ασχοληθεί ζεστά με τις ανανεώσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν την παραμονή και των δύο στο ρόστερ , ενώ θέλουν να τους έχουν και την σεζόν, που θα μπουν στο γήπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Δημλητρης Μελισσανίδης είναι πρόθυμος να συναντηθεί προσωπικά και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ετσι ώστε να μπορέσει να “κλείσει” και τις δύο υποθέσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού έχει ξανά συναντηθεί με ποδοσφαιριστές της ομάδας του, για να υπάρξει κάποια συμφωνία.

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις