Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σπίτι με το Μέγκα (9/10): Τι εκπλήξεις ετοίμασε ο Γιάννης Πλούταρχος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σπίτι με το Μέγκα (9/10): Τι εκπλήξεις ετοίμασε ο Γιάννης Πλούταρχος

Σπίτι με το Μέγκα (9/10): Απόψε, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA»

Σπίτι με το Μέγκα (9/10): Απόψε, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» και μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει. Η μουσική εκπομπή επιστρέφει από απόψε στη συχνότητα του MEGA με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει πρώτος το μικρόφωνο και να «ταξιδεύει» τους τηλεθεατές σε αγαπημένα τραγούδια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποδέχεται τους τηλεθεατές στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ερμηνεύει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας και όχι μόνο.

Μία από τις εκπλήξεις είναι η συνάντησή του επί σκηνής με τον Γιώργο Θεοφάνους για να παρουσιάσουν και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, πριν την επίσημη κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Με αφιέρωμα στον Γιάννη Πουλόπουλο

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη. Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.

Το «Σπίτι με το MEGA» ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας και στην πρεμιέρα της εκπομπής είχε τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος. Επιπλέον, Αννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Μέλισσες, Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πυξ Λαξ, είχαν τραγουδήσει όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις