Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ελενη Ράντου – Χρυσή Αυγή: «Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελενη Ράντου – Χρυσή Αυγή: «Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα»

Ελενη Ράντου - Χρυσή Αυγή: Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου στα social media

Ελενη Ράντου – Χρυσή Αυγή: Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, έγινε δεκτή εν μέσω αποθέωσης μέσα στο δικαστήριο αλλά και έξω από αυτό. Το δικαστήριο αποφάσισε πως η Χρυσή Αυγή είναι στην ουσία εγκληματική οργάνωση και επτά πρώην βουλευτές της κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα σε αυτούς ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση εκτός από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι και οι δύο πηρυνάρχες, Πατέλης και Πανταζής.

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε, γιε μου!». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου.  Με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα που βγαίνει από την αίθουσα του δικαστηρίου. «Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα. Είναι μια μάνα» έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός.

Μια εικονα χιλιες λεξεις.Το προσωπο της δικαιωσης ειναι μια γυναικα. Ειναι μια μανα.

Julkaissut Eleni Rantou Keskiviikkona 7. lokakuuta 2020

Ράντου και Μιχαηλίδης μιλούν στο MEGA για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Οι ηθοποιοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ελένη Ράντου σχολίασαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τις εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, την πανδημία του κοροναϊού και τα μέτρα που εφαρμόζονται στον πολιτισμό. Σχολιάζοντας την απόφαση του Εφετείου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι ικανοποιήθηκε το αίσθημα δικαίου, τονίζοντας ότι περίμενε μια τέτοια απόφαση. «Η δημοκρατία έχει όπλα και άρχισε να τα χρησιμοποιεί σωστά» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι στη συνολική διαχείριση του ζητήματος έγιναν λάθη.

Από την πλευρά της, η Ελένη Ράντου τόνισε πως ήταν η χθεσινή η πρώτη μέρα του 2020 που άξιζε, προσθέτοντας πως πλέον «γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνονται» «Ήταν μια στιγμή που την είχαμε πάρα πολύ ανάγκη» υπογράμμισε η δημοφιλής ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι η στάση της μητέρας του Παύλου Φύσσα αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις που έχει στα θέατρα, η Ελένη Ράντου σημείωσε πως από την πλευρά της κυβέρνησης «έχει εξαντληθεί η αυστηρότητα απέναντι στον πολιτισμό». «Μας έχουν φέρει στα όρια της κατάθλιψης» πρόσθεσε. «Χρειαζόμαστε ένα πλαίσιο που και εμείς θα το υπηρετήσουμε αυστηρά και να είναι λογικό και να το αφήσουμε να λειτουργήσει» σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, σχετικά με τη διαδικασία επανέναρξης των παραστάσεων, καταλήγοντας: «Θέλουμε λίγο παραπάνω προσοχή και λίγο λογική. Ακούμε τους επιστήμονες και στεκόμαστε δίπλα τους».

Δείτε ακόμη
Ελένη Ράντου: «Έχω φτάσει να χαστουκίσω κάποιον για σεξουαλική παρενόχληση»
Ελένη Ράντου: «Είμαστε με έναν τρόπο τρομοκράτες»
Ράντου – Παπακωνσταντίνου ποζάρουν στον κήπο και τα likes πέφτουν “βροχή”
Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις