Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη νέα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη νέα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της

Ελένη Μενεγάκη νέα: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ημέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της - Άφησε αιχμές για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση

Ελένη Μενεγάκη νέα: Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ημέρα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και φέτος είναι η πρώτη χρονιά της που δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η Ελένη έδωσε το παρών στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Στη συνέχεια, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήρθαν να καλύψουν την εκδήλωση τόσο για τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα, τις Άγριες Μέλισσες που παρακολουθεί, ενώ δεν έλειψε να πετάξει και τα καρφιά της, όταν της μετέφεραν ότι ο Alpha δεν ήταν εκεί. ”Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω” δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις της

“Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση. Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι.

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ, ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία” δήλωσε επίσης η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις