Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ξανά για Μίσιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ξανά για Μίσιτς

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο, να επιστρέψει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο, να επιστρέψει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των πορτογαλικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει η πιθανότητα ο Κροάτης να επιστρέψει στον «δικέφαλο» τον Ιανουάριο. Θυμίζουμε, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να επέλεξε τον Μίσιτς στην λίστα της για το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει ξανά για την Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, τα μέσα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται την επιστροφή του Κροάτη στην Τούμπα τον Γενάρη του 2021. Ενώ, ο μέσος δύσκολα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν από τον Νοέμβριο, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση, που έκανε στην κύστη.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: “Συμφωνία”

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «O Jogo» υποστηρίζει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία της Σπόρτινγκ με τους «ασπρόμαυρους». Για επικείμενη ανανέωση του δανεισμού του την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Από την άλλη, η «A Bola» αναφέρει, πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μίσιτς. Ο δικέφαλος θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, από το «στρατόπεδο» του «δικεφάλου του βορρά» δεν επιβεβαιώνεται κάτι για την περίπτωση του Κροάτη. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου, αν θα υπάρξει κάποια κίνηση για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του δικεφάλου. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις