Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Euroleague: Αιώνιο διπλό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Euroleague: Αιώνιο διπλό!

Μπάσκετ - Euroleague: Ο Ολυμπιακός τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, 78-71 στο ΟΑΚΑ με τρομερό Πρίντζη σε συγκομιδή 17 πόντων

ΜπάσκετEuroleague: Μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των «αιωνίων» σε ένα άδειο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν αμέσως και πήραν ένα προβάδισμα 10 πόντων. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πάλεψε ως το τέλος, ωστόσο δεν βρήκε λύσεις στο επιθετικό του κομμάτι. Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 78-71 και έκαναν το 1-1 (ίδιο ρεκόρ έχουν και οι «πράσινοι»). Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και φάνηκαν πιο έτοιμοι. Κράτησαν το αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια των «πράσινων» να ανατρέψουν το σκορ και έτσι έφυγαν με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος σε τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό φάνηκε. Πήραν αμέσως προβάδισμα και τους έδωσε το ψυχολογικό αβαντάζ. Οι παίχτες του «τριφυλλιού» έκαναν υπερπροσπάθεια και έφτασαν μια ανάσα μακριά από την ανατροπή. Εκεί μίλησε η εμπειρία των παιχτών του Ολυμπιακού και έφτασαν στην νίκη.

Μπάσκετ – Euroleague: Αυτοί το έκριναν

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε ένα τρομερό παιχνίδι και ήταν καταλυτικός, αφού πέτυχε (17 πόντους με 7/9). Καλή εμφάνιση έκαναν και οι Σάσα Βεζένκοφ (9, πόντοι 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα) αλλά και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ (10 πόντοι, 3 ασσίστ). Ενώ, ο Οκτάβιους Έλις ήταν ο άρχοντας των αιθέρων μαζεύοντας 13 ριμπάουντ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ξεχώρισαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου (14 πόντοι, 4 ασσίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα). Ενώ, εξίσου καλός ήταν και ο Μάρκους Φόστερ που μέτρησε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασσίστ.

 

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις