Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Κορωναϊός: Covid-19 στη Μερσέντες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Κορωναϊός: Covid-19 στη Μερσέντες

Φόρμουλα 1 - Κορωναϊός: Δεν πρόκειται για έναν εκ των Λούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας - Διαβεβαιώσεις ότι η κατάσταση αντιμετωπίζεται

Φόρμουλα 1Κορωναϊός: Θετικό στον κορωναϊό βρέθηκε μέλος της Μερσέντες μερικές μέρες πριν από το Γκραν Πρι του Νίμπουργκρινγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας ανέφεραν, πως δεν θα αναφέρουν το όνομα του ανθρώπου, όμως δεν πρόκειται για έναν εκ των Λούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας. Ενώ, διαβεβαίωσαν ότι η κατάσταση αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΦΙΑ και σε συνεργασία με εκείνη. Μάλιστα, ο Χάμιλτον δήλωσε πως ήταν ανήσυχος και στεναχωρημένος, ενώ τόνισε την ανάγκη να συμπεριφερθεί κατάλληλα, ώστε να μην κολλήσει κορωνοϊό.  Ενώ, ανέφερε: «Είναι σημαντικό για όλους να θυμούνται συνέχεια ότι ο ιός δεν έχει εξαφανιστεί.  Είναι ακόμα εδώ!».

Στην συνέχεια o Χάμιλτον πρόσθεσε: «Πρέπει ακόμα να ακολουθάμε τα πρωτόκολλα, να φοράμε μάσκα, να κρατάμε τα χέρια μας καθαρά και να κρατάμε αποστάσεις. Δεν μπορώ να πω πως θα επηρεάσει την ομάδα το Σαββατοκύριακο. Έχουμε σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε περήφανο (σ.σ. τον ασθενή) και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να συνεχίσουμε».

Φόρμουλα 1 – Κορωναϊός: Όλα τα πρωτόκολλα

Την ίδια ώρα, η Μερσέντες θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας στο Νίμπουργκρίνγκ. Η σεζόν της Φ1 συνεχίστηκε τον Ιούλιο με μια σειρά από πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. Μεταξύ αυτών είναι και να κρατάνε τις ομάδες μακριά την μία από την άλλη. Δημιουργώντας «φούσκες» και φορώντας μάσκες στα πάντοκ. Την περασμένη εβδομάδα, η Φόρμουλα ανακοίνωσε τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων την εβδομάδα του Γκραν Πρι του Σότσι. Θυμίζουμε, οι τοπικοί περιορισμοί στην Ρωσία είναι πιο χαλαροί.

Δείτε ακόμη:

Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και Ιρλανδία
Ορίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλου
Το όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις