Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler: Πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Η κίνηση Μικρούτσικου
LIFESTYLE

Big Brother spoiler: Πέντε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Η κίνηση Μικρούτσικου

Big Brother spoiler: Πέντε θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή στο σπίτι του Big Brother

Big Brother spoiler: Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκαν οι πέντε παίκτες που θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother, το οποίο θα επισκεφθεί για πρώτη φορά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μετά την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, η Σοφία και η Αφροδίτη τιμωρήθηκαν από το Big Brother και είναι έτσι οι δύο πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση. Μάλιστα, ο Μεγάλος Αδελφός τις κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους έδειξε το επίμαχο βίντεο, στο οποίο οι παίκτριες φαίνεται να κρύβουν τα μικρόφωνά τους ενώ έχουν μπει μαζί στην τουαλέτα. Δείτε την αντίδραση της Σοφίας και της Αφροδίτης, όταν βλέπουν το απόσπασμα, το οποίο δεν είδε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ διευκρινίστηκε ότι οι κάμερες άρχισαν να «γράφουν» επειδή μπήκαν δύο παίκτριες μαζί στην τουαλέτα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στον τάκο είναι ο Χρήστος Μακρίδης, η Ραμόνα και ο Βλαδίμηρος. Υποψήφια, μάλιστα, ήταν και η Άννα Μαρία, η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη του βέτο που είχε στην κατοχή της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμάζεται να εισβάλλει απόψε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει ανά δύο εβδομάδες στο σπίτι και θα κάνει ψυχογραφήματα-συνεντεύξεις στους παίκτες.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο live μπορεί να υπάρχει ανατροπή, καθώς ίσως αποχωρήσουν από το Big Brother δύο παίκτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις