Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – εθνική: Προβληματισμός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – εθνική: Προβληματισμός

Ποδόσφαιρο - εθνική: Προηγήθηκε με Φορτούνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Αυστρία και τελικά έχασε 2-1

Ποδόσφαιρο – εθνική: Προβληματική φάνηκε η Εθνική μας, η οποία, ηττήθηκε με 2-1 από την Αυστρία εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα δυνατό φιλικό και οι προπονητές μπόρεσαν να δουν πράγματα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Αυστρία να μπαίνει καλύτερα και να κλείνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα καρέ του. Η Εθνική φάνηκε να αντιδράει μετά το 17ο λεπτό και να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της.

Οι πολλές αλλαγές έπαιξαν τον ρόλο τους, αφού δεν υπήρχαν αυτοματισμοί και η μπάλα δεν γυρνούσε σωστά. Ακόμα, το υψηλό πρέσινγκ των γηπεδούχων δυσκόλεψε τους διεθνείς μας. Η Αυστρία μπορεί να ήταν καλύτερη, ωστόσο, δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της Ελλάδας. Δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο – εθνική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα. Έγιναν αρκετές αλλαγές και υπήρξε περισσότερη κινητικότητα. Η Αυστρία ήταν ξανά καλύτερη και είχε μερικές καλές φάσεις. Η Ελλάδα ανέβασε την ένταση της και προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική. Ενώ, κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Στο 62’ ο Φούντας με μία πολύ όμορφη μπαλιά βρήκε τον Φορτούνη, ο οποίος, μετά από ένα εξαιρετικό κατέβασμα έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Στο 77’ έκρυψαν την μπάλα και ο Γκρίμπιτς έκανε το 1-1. Ενώ, ολοκλήρωσαν την ανατροπή τρία λεπτά αργότερα με τον Μπάουμγκαρντνερ.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φορτούνης 62’, Γκρίμπιτς 77’, Μπάουμγκαρντνερ 80’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία), Ματέι Ζούνιτς (Σλοβενία), Μάνουελ Βιντάλι (Σλοβενία)

Αυστρία (Φρ. Φόντα): Πέρβαν, Τρίμελ (Μπάουμγκαρντνερ 46’), Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ (Πος 46’), Φρίεντελ, Σκοπφ (Γκρίλιτς 46’), Ιλσάνκερ, Μπαουμγκάρντλινγκερ (Λάινερ 46’), Χόλτσχαουζερ (Γκρέγκοριτς 67’), Γκρίμπιτς, Ονισίβο (Σάουμπ 76’).

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Διούδης, Τζαβέλλας, Σβάρνας (Λυκογιάννης 46’, Μπακασέτας 64’), Κυριακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης (Μιχαηλίδης 46’), Μπουχαλάκης, Μάνταλος (Ζέκα 46’), Λημνιός (Τζόλης 82’), Φορτούνης, Φούντας (Κουλούρης 67’).

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις