Euroleague – ντέρμπι αιωνίων: Αλλιώτικο ματς!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euroleague – ντέρμπι αιωνίων: Αλλιώτικο ματς!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Euroleague - ντέρμπι αιωνίων: Τι λένε οι Βόβορας και Μπαρτζώκας ένα 24ωρο πριν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν

08.10.2020 | 20:51

Euroleagueντέρμπι αιωνίων: Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το αυριανό ντέρμπι των “αιωνίων”. Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ανέφερε πως έχει αρκετές ιδιαιτερότητες σαν παιχνίδι. Ενώ, επισήμανε ότι η τακτική μπορεί να “χαθεί” με το πέρασμα της ώρας. Έτσι, ο Έλληνας κόουτς μίλησε για την απουσία του κόσμου από το παιχνίδι, την κατάσταση των ομάδων αλλά και την νέα προσθήκη των “πράσινων”, Κίφερ Σάικς. Ενώ, στάθηκε και στις αρκετές απουσίες, που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην media day του Παναθηναϊκού: “Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία. Έχει δύο από τους καλύτερους παίκτες στα γκαρντ και τον παράγοντα του άδειου γηπέδου. Μέσα από την ενέργεια και την μαχητικότητα να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το πιο δύσκολο είναι πως παίξαμε με 2 πόιντ γκαρντ κόντρα στην Χίμκι και τώρα θα παίξουμε με διαφορετικά γκαρντ. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Ο Λευτέρης (σ.σ Μποχωρίδης) έκανε εξαιρετική δουλειά στο προηγούμενο παιχνίδι. Με δύο διαφορετικά γκαρντ (Σαντ-Ρος, Σάικς) θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι. Η τακτική ίσως βρεθεί σε δεύτερο πλάνο”.

Euroleague – ντέρμπι αιωνίων: Euroleague Ο Μπαρτζώκας

Euroleague – ντέρμπι αιωνίων: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου λόγω κορωνοϊού και δήλωσε πως, θα ήθελε να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Ακόμα, ανέλυσε τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο παιχνιδιού του. Ανέφερε, πως στην ομάδα του δεν θα υπάρχουν άλλες απουσίες πλην του Ζαν Σαρλ και τόνισε, πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βελτιωθούν σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού τους για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας: Για το άδειο ΟΑΚΑ: “Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, δηλαδή η πανδημία που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κόσμος, αφαιρεί μία ένταση στο πώς θα προσεγγίζεις τα παιχνίδια. Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έλευση της πανδημίας στην ζωή μας, όπως και στο μπάσκετ. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, σε μια σκληρή έδρα. Θα προτιμούσαμε να είχε κόσμο. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε μια “παγωμένη” ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θα είμαστε, γιατί είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί και θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα για να κερδίσουμε. Έχουμε μια προπόνηση και ένα shoot-around αύριο (9/10) το πρωί. Δεν θα παίξει σίγουρα ο Ζαν Σαρλ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι”.

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ
Exit mobile version