Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro 2021 – Πλέι οφ: Ημιτελικοί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euro 2021 – Πλέι οφ: Ημιτελικοί!

Euro 2021 - Πλέι οφ: Κλεινουν οι θέσεις για τους τελικούς των πλέι οφ για τα τελευταία εισιτήρια συμμετοχής στο Euro 2021

Euro 2021Πλέι οφ: Δυνατή αναμέτρηση στο Σαράγιεβο. Η Βοσνία αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία στον ημιτελικό των πλέι οφ του euro για τις ομάδες που προέρχονται από το προηγούμενο Nations League. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά τις υποχρεώσεις τους με προπονητή του Μπάγεβιτς. Ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 με την Ιταλία. Ενώ, ηττήθηκαν με 1-2 από την Ιταλία. Έχουν ένα δυνατό σύνολο και μπορούν να κάνουν ζημιά στην Βόρεια Ιρλανδία. Ενώ, έχουν να και την παράδοση, αφού έχουν μόνο νίκες απέναντι τους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά τις υποχρεώσεις τους στο νέο Nations League. Ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 στην πρεμιέρα με την Ρουμανία και στην συνέχεια υπέστη την βαριά ήττα με 1-5 από την Νορβηγία. Έχουν προβληματική εικόνα και πρέπει να βελτιωθούν για να κερδίσουν την Βοσνία.

Euro 2021 – Πλέι οφ: Η Νορβηγία και τα άλλα ματς

Στη Νορβηγία οι Σκανδιναβοί υποδέχονται την Σερβία. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα της νέας διοργάνωσης ηττήθηκαν με 1-2 από την Αυστρία, σε ένα παιχνίδι που έκαναν μια κακή εμφάνιση. Όμως στην επόμενη αναμέτρηση νίκησαν 5-1 την Βόρεια Ιρλανδία εκτός έδρας. Έχουν τις δυνατότητες να πάρουν την πρόκριση για το Γιούρο και απόψε θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα.

Από την άλλη, η Σερβία είναι ένα δυνατό σύνολο. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις του στο νέο Nations League, αφού ηττήθηκε με 3-1 από την Ρωσία στην πρεμιέρα, ενώ ήρθε ισόπαλη στο 0-0 με την Τουρκία σε ένα σκληρό παιχνίδι. Απόψε, θέλουν τη νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στην πρόκριση στο Γιούρο.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βουλγαρία υποδέχεται την Ουγγαρία. Η Ισλανδία αντιμετωπίζει την Ρουμανία. Η Σλοβακία κοντράρεται με την Ιρλανδία. Η Σκωτία αντιμετωπίζει το Ισραήλ. Η Γεωργία υποδέχεται την Λευκορωσία και η Βόρεια Μακεδονία κοντράρεται με το Κόσοβο. Οι νικητές των 8 σημερινών ματς θα συναντηθούν στους 4 τελικούς σε ένα μήνα από σήμερα και θα διεκδικήσουν σε μονά ματς από ένα εισιτήριο για το επερχόμενο Euro.

Δείτε ακόμη:

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση το όνειρο της Νέας Τούμπας!
Ανοιξε μέτωπο με… προεκλογικά μαχαιρώματα στο ΣΕΓΑΣ
Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα προανήγγειλε ο Φαντ Σχιπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις