Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη Μάγδα Φύσσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη Μάγδα Φύσσα

Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τη Μάγδα Φύσσα και τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε νωρίτερα την Τετάρτη ο Σταύρος Θεοδωράκης για την ιστορική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τον ρόλο που έπαιξε στην καταδίκη του κόμματος, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δίνει έμφαση στον αγώνα που έδωσε η Μάγδα Φύσσα για τη δικαίωση της θυσίας του παιδιού της, και ας του έλεγε όπως γράφει- στις πολλές ώρες που πέρασε μαζί με τη Μάγδα Φύσσα ο Σταύρος Θεοδωράκης- ότι δεν είναι Σπαρτιάτισσα, δεν θέλει να θυσιάσει το παιδί της για καμία υπόθεση..Τον γιό μου θέλω μόνο.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Όχι Μάγδα μου! Ο Παύλος δεν τα κατάφερε μόνος του. Είσαι εσύ που σήκωσες στους ώμους σου τον ουρανό. Εσύ, ο Τάκης, η Ειρήνη… Ο πόνος για τον χαμό του παλικαριού σας, μπορούσε να σας κλείσει στο σπίτι. Να μονολογείτε όλη την ημέρα στο σαλονάκι, στη “γωνιά του Παύλου”. Ο Παύλος φαντάρος, ο Παύλος στην σκηνή, ο Παύλος που γελάει, ο Παύλος που… που… που…

“Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας. Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας”, επαναλάμβανες στην πρώτη μας συνάντηση, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου. Κι έπεισες τελικά μια ολόκληρη κοινωνία. Την ίδια που, εννιά μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου, είχε χαρίσει στη Χρυσή Αυγή μισό εκατομμύριο ψήφους! “Πάω να τρελαθώ. Πώς μπορούν; Πώς μπόρεσαν;”, έλεγες μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Αλλά ούτε τότε τα παράτησες κι ας έλεγες: “Εγώ δεν είμαι Σπαρτιάτισσα, δεν θα ‘θελα να θυσιάσω το παιδί μου για καμία υπόθεση. Τον γιο μου θέλω μόνο”. Και απέδειξες ότι οι μέλισσες μπορούν να νικήσουν τις ύαινες!

Όχι Μάγδα μου! Ο Παύλος δεν τα κατάφερε μόνος του. Είσαι εσύ που σήκωσες στους ώμους σου τον ουρανό. Εσύ, ο Τάκης, η…

Julkaissut Σταύρος Θεοδωράκης Keskiviikkona 7. lokakuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις